Trevlig kundservicemedarbetare till Tre

Trevlig kundservicemedarbetare till Tre

Vi söker nya stjärnor som vill jobba med vårt otroliga gäng på Kundservice med start 28/6.
Som Kundservicemedarbetare på Tre arbetar du för att hjälpa våra inringande privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få ett trevligt och personligt bemötande. Utöver servicetänket förväntar vi oss att du under samtalen tar initiativ till försäljning för att hela tiden se till att våra kunder har en lösning anpassad efter deras behov.


För att lyckas och framförallt trivas på Tre har du nedanstående egenskaper:
  • Engagemang
  • Målmedvetenhet
  • Utmanaranda
  • Lösningsorienterad
Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du drivs av personlig utveckling. För att bli framgångsrik i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du utöver ovan nämnda egenskaper förstår att försäljning är en naturlig del av god service samt motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
Utöver detta är det bra om du är van vid att hantera flera saker samtidigt och har en god kommunikationsförmåga.

Krav för tjänsten är att du är över 18 år och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har möjlighet att starta 28/6.

Vårt erbjudande:
Tre är en etablerad och välkänd plattform för många att starta sin karriär på. Vi är ett ungt och snabbt växande företag som värdesätter kulturen högt.
Vi arbetar i konstellationer där familjekänslan genomsyrar varje team, vi har högt i tak och brinner för att alla parter ska må bra på och utanför jobbet.
Om du är en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig!

Du startar tjänsten med en introduktion och utbildning för att lära dig allt om våra system, arbetssätt, om Tre och mycket mer.

Du har en fast månadslön med ytterligare möjlighet att påverka din lön i form av provision, bonus och OB-tillägg. Självklart har vi kollektivavtal och flera personalförmåner.

Tjänsten är på heltid med start 28/6

Meriterande för tjänsten är om du har arbetat över telefon i en liknande roll tidigare antingen med kundsupport, service eller försäljning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

P.S. missa inte att kika in på vår Instagram och lyssna på podden - Livet på 3"
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.