Trevlig Produktchef till Tre

Trevlig Produktchef till Tre

Är du ute efter en roll med många kontaktytor, både mot ledningsgrupper och medarbetare, med ett tydligt ägandeskap för ditt område? Då är det dig som vi söker för rollen som Produktchef med ansvar för Försäkringar. En roll där du tillsammans med kollegorna inom avdelningen Device Services har en central roll i våra kunders upplevelse och nöjdhet.

Mer om rollen

Inom Device Services ingår all hårdvara, både mot konsumentmarknaden och mot företag. Du är rollen ansvarig för en av våra största tilläggstjänster, försäkringar. I det ingår uppgifter som att analysera insikter från kundmarknaden för att sedan ta fram, och i slutänden, lansera konkurrenskraftiga erbjudanden och kampanjer.
Du har flera kontaktytor, bland annat mot marknadsavdelningen som du i nära samverkan stöttar för att förbättra försäljningen och i slutändan resultatet.

Vem tror vi att du är?

Vi söker dig med erfarenhet från en roll som produktchef inom kommersiell verksamhet, gärna telekom. Du har god förståelse för, och är naturligt nyfiken på alla delar i kundresan och är van vid att jobba tvärfunktionellt nära andra funktioner. Du har grundläggande teknisk förståelse, erfarenhet av analys, segmentering och undersökningar samt goda projektledarkunskaper. Du kommer att sitta i förhandlingar med leverantörer vilket vi tror att du sedan tidigare är van, och bekväm med. Som person har du ett strukturerat arbetssätt som du tar dig an dina uppgifter på.

Men det är inte vad du gjort som är vårt största intresse utan vad du är gjord av. Som person är du engagerad, tydlig, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ för att driva förbättringar. Rollen kräver att du trivs med att kombinera strategiskt tänk med en "go get it- attityd". Du är affärsinriktad och analytisk med en nyfiken kring organisationen och dess behov. En ödmjuk inställning och en mycket god kommunikativ förmåga är en förutsättning då du kommer att ha ett nära samarbete med olika delar av organisationen.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta med vår viktigaste tilläggstjänst i en position där du sitter nära alla ledande beslutsfattare inom Tre med stor möjlighet att förändra Tres produktportfölj. Du får insyn och kommer arbeta nära hela Product&Devices på Tre med allt från våra produktchefer för abonnemang och 3e-parts-tjänster till våra leverantörsansvariga för hårdvara.

Tre är en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Vi jobbar i moderna lokaler precis intill Avicii Arenan vid Globen-området. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för åttonde året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Carl-Magnus Sandenskog carl-magnus.sandenskog@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?