Testare till Tre

Testare till Tre

Teamet Customer Management är en del av IT Development organisationen på Tre. Vår huvuduppgift är att utveckla applikationer och system som används för att ge våra kunder den bästa servicen i vår kundservice och i våra butiker.

Om rollen
Som testare på Tre arbetar du tätt tillsammans med utvecklare och business analysts utifrån ett agilt arbetssätt. Hos oss blir du tidigt involverad i processen för att säkerställa att kravet är testbart och du får ansvar över end-to-end testning.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår planering av tester, felsökning, kvalitetssäkring samt exekvering och uppföljning av tester. Vår teknikstack består bland annat av Java, Spring Boot och REST. Du skapar och genomför manuella och automatiserade tester av ny och befintlig funktionalitet. I arbetet ingår även att kontinuerligt förbättra arbetssätt, strategier, processer, metoder och verktyg. Du kommer att märka att vi har ett effektivt, prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt.

Du kommer se fram emot att
  • tillhöra ett team med kompetenta och erfarna kollegor som känner stolthet i vårt uppdrag.
  • arbeta i ett agilt team där vi tillsammans lär oss, team som individ, för att orientera oss i en verksamhet i ständig förändring.
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals.
Vem är du?
I vårt team är det viktigt med förmågan att kunna omsätta verksamhetens behov till värdeskapande lösningar. Med en analytisk fallenhet, goda tekniska kunskaper inom testautomatisering och förståelse för testmetodik kan du identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder i teamet. Det ligger i din natur att agera proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar. Då systemen ibland kan uppfattas som invecklade och svårbegripliga ser vi att du trivs i att jobba med teknisk systemkomplexitet och har lätt för att tänka större än till bara det specifika kravet.

Driv, engagemang, noggrannhet och vana att ta ägandeskap är några exempel på egenskaper som kännetecknar dig. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö.

För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av funktionell- och automatiserad testning. Du känner dig bekväm att verka i den testmiljön och de system vi använder.

Din ansökan
Vi tar emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Martin Johnsson.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?