Testare till IT Development hos Tre

Testare till IT Development hos Tre

Brinner du för test i en agil arbetsmiljö? Vill du vara med och utveckla nya produktkoncept och tjänster för Tres kunder? Då är denna roll rätt för dig!

Teamet Products & Provisioning är en del av IT Development organisationen på Tre. Vår huvuduppgift är att utveckla produktkrav från vår produktledning och teknikavdelning. Exempel på krav som vi arbetar med är 5G, abonnemangskoncept, stöd för röstsamtal med smart watches och eSIM.

Om rollen
I denna roll får du ett övergripande ansvar för test i några av de områden, projekt och krav som teamet jobbar med - till exempel 5G eller ett produktkoncept. Våra testare arbetar tätt tillsammans med utvecklare och business analysts utifrån ett agilt arbetssätt. Hos oss blir du tidigt involverad i processen för att säkerställa att kravet är testbart och du får ansvar över end-to-end testning.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår planering av tester, felsökning, kvalitetssäkring samt exekvering och uppföljning av tester. Dessutom ingår test med scriptspråk, SQL, testramverk samt testning av integrationer. Vår teknikstack består bland annat av Java, Spring Boot, REST, SOAP, TDD, Selenium och TestNG. Du skapar och genomför manuella och automatiserade tester av ny och befintlig funktionalitet.

I arbetet ingår även att kontinuerligt förbättra arbetssätt, strategier, processer, metoder och verktyg. Du kommer att märka att vi har ett effektivt, prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt.

Vem är du?
I vårt team är det viktigt med förmågan att kunna omsätta verksamhetens behov till värdeskapande lösningar. Med en analytisk fallenhet, goda tekniska kunskaper inom testautomatisering och förståelse för testmetodik kan du identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder i teamet. Det ligger i din natur att agera proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar. Då systemen ibland kan uppfattas som invecklade och svårbegripliga ser vi att du trivs i att jobba med teknisk systemkomplexitet och har lätt för att tänka större än till bara det specifika kravet.

Driv, engagemang, noggrannhet och vana att ta ägandeskap är några exempel på egenskaper som kännetecknar dig. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö.

För att lyckas i rollen behöver du flera års erfarenhet av test och QA samt vana av att arbeta i agila team. Du känner dig bekväm att verka i den testmiljön och de system vi använder.

Vi erbjuder
Vi har en lärande kultur och vi erbjuder dig en utmanande miljö där du lär dig nya saker varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att bredda dig inom din roll och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras. Du får jobba tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Vi hjälper varandra och ser till att ha roligt tillsammans. Ett stående inslag under fredagsfikat är quiz.

Tre har flyttat in i helt nya och toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för våra medarbetare på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för sjätte året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonas Palmkvist på jonas.palmkvist@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.