Testare hos Tre

Testare hos Tre

Vi söker en passionerad testare som vill vara med och driva vår resa i att utveckla och automatisera vårt arbetssätt kring test!

Vi söker nu en senior testare med erfarenhet av testautomatisering till Tres IT-utvecklingsavdelning PCM (Product Configuration Management). Avdelningen implementerar och levererar nya erbjudanden, kampanjer och prisplaner för Tres konsument- och företagsaffär i Sverige och Danmark. Teamet består av Produktägare, Business Analysts, utvecklare och testare. Teamet står inför en spännande resa att implementera automatiserade tester. Hos oss blir du en drivande nyckelspelare i detta arbete!

Om rollen
I denna roll får du ett övergripande ansvar för test inom avdelningen. Du tydliggör hur vi arbetar med test och att driva förbättringar inom området såsom automatisering av testarbetet. Det innebär att designa, utveckla och konfigurera automatiska tester.

Därtill kommer det förekomma testkoordinering av större leveranser och krav. Du arbetar även operativt med test, planerar och utför test. Vidare ligger det i ditt ansvar att identifiera hur vi kan mäta och följa upp progressen på de testaktiviteter vi utför. Tillsammans med teamet ansvarar vi för att förbättra testprocessen genom att identifiera hur vi kan mäta och följa upp progressen på de testaktiviteter vi utför.
Rollen som automatiserad testare är ny i teamet och, i tätt samarbete med dina kollegor, får du chansen att forma rollen tillsammans med gruppen.

Vår teknikstack består bland annat av Java, CRM, SQL, Jira och billing-domän. Vi arbetar agilt och du kommer märka att vi har ett effektivt, prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt.

Vem är du?
Till denna roll söker vi en person som brinner för test inom IT och har flera års erfarenhet av automatiserade tester i agila arbetsmetoder. Vi ser att du har erfarenhet av att implementera testautomatisering och deltagit i en förändringsresa med att arbeta i nya arbetssätt. Som testare är du nyfiken och du vet vad man bör- och vad man inte bör automatisera.

Du har god vana av att skriva SQL queries for databas-verifiering samt av att skapa test-data. Du har också erfarenhet av att arbeta med Jira för kravhantering. Du trivs med att arbeta hands-on med test och du har förmågan att både grotta ner dig i detaljer och att se den övergripande bilden. Det ligger i din natur att agera proaktivt och att ständigt arbeta med förbättringar.

Driv, engagemang, noggrannhet och vana att ta ägandeskap är några exempel på egenskaper som kännetecknar dig. Då det ingår många kontaktytor, både i Sverige och Danmark, ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö.

Vi erbjuder
Vi har en lärande kultur och vi erbjuder dig en utmanande miljö där du lär dig nya saker varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att bredda dig inom din roll och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras. Du får jobba tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Vi hjälper varandra och ser till att ha roligt tillsammans.

I dagsläget arbetar vi alla hemifrån men vi hoppas att snart få komma tillbaka till att arbeta från vårt toppmoderna kontor vid Globen. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för sjätte året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Helena Körberg på helena.korberg@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.