Tekniker inom infrastruktur till Tre

Tekniker inom infrastruktur till Tre

Inom Infrastructure & Cloud team ser vi till att våra IT-system hos Tre i Sverige och Danmark driftas och fungerar optimalt. Allt vad gäller hårdvara, operativsystem, container, storage, virtuella plattform till molnet. Vi är en del av Enterprise IT & Operations och genom ett tätt samarbete inom teamet samt övriga grupper inom Technology arbetar vi kontinuerligt med effektivisering och driftkvalitet.

Om rollen
Som IT infrastrukturingenjör ingår du i ett team som hanterar både on-prem och olika Cloud miljöer. Din huvudsakliga uppgift är installation och drift av Linux- och Windows servrar samt virtuella plattform och olika hårdvara och Storage lösningar. Du ingår i ett team som förvaltar och effektiviserar vår plattform, hanterar larm och problem i miljön men samtidigt vara med i en spännande förändringsresa att modernisera vår plattform där vi formar och kartlägger framtiden. Dessutom fortsätter vår spännande resa inom 5G!

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och passar dig som tycker om att arbeta brett inom ditt område. Det kan förekomma arbete utanför kontorstid och i tjänsten ingår även beredskap.

Du kommer se fram emot att
  • bli erbjuden en utmanande teknisk miljö där du ytterligare får bredda din tekniska kompetens och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras.
  • medverka i vår förändringresa där dina idéer blir till verklighet.
  • tillhöra ett team med erfarna kollegor och ledare som har själv erfarenhet av din vardag.
  • ingå på en av Sveriges bästa arbetsplatser 2022, enligt Great place to work.
Mer om dig
Som person gillar du att jobba med tekniska problem och lösningar, tänka nytt, utvecklas och utmana gamla arbetssätt. Då det ingår många kontaktytor, både i Sverige och Danmark, ser vi att du är en kommunikativ person. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö. Då drift är både händelsestyrt och rutin, gillar du "The heat of the moment", men strävar efter att skapa förutsägbarhet. Vårt team präglas av att ett starkt jag blir ännu starkare i ett lag, viljan att ställa upp för kollegorna - något som även du står för.

Du har med dig några års erfarenhet av liknande roll och är trygg i dina kunskaper. När det kommer till tekniska erfarenheter behöver du ha kunskap av Linux- och Windowsmiljö, virtuell- och olika Storage lösningar. Vi ser det som en bonus om du kan scripta eller jobbat med kubernetes-miljö.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Thomas Olofsson.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?