Team Manager till Telesales Företag

Team Manager till Telesales Företag

3Företags interna säljmotor har inom loppet av ett år växt i raketfart. Som en följd av den snabba tillväxten söker vi nu en Team Manager som tillsammans med oss vill nå nya höjder. Här har du en fantastisk möjlighet att få vara med och leda ett gäng som växer och tar resultaten tillsammans som ett team. Trivs du dessutom på en arbetsplats som lägger stort fokus på din personliga utveckling samtidigt som du blir del av en kultur med högt i tak och nära till skratt så kommer du definitivt att trivas hos oss på Tre.

I rollen som Team Managerpå Telesales Företag kommer du att ansvara för att utveckla säljresultatet på team och individnivå. Du kommer att leda en grupp på ca 13 säljare och trivs och är van vid att leda i en snabbföränderlig miljö. Du har en balans av att vara tydlig som chef men också fungera som coach och stöd för medarbetarna. Rollen innefattar bl annat att medlyssna och ge feedback, sätta kompetensutvecklingsplaner samt att coacha och leda så att teamet når sina mål och budget. Du kommer vara delaktig i rekryteringen av nya teammedlemmar, utbilda och onboarda nya säljare, sätta säljmål och hålla utvecklingssamtal för befintlig personal. Utöver att följa upp resultat och ansvara för den dagliga driften och du kommer att ordna med roliga säljtävlingar och andra motiverande aktiviteter för att utveckla teamets sammanhållning.

Rollen innebär ett nära samarbete med Team Manager för det andra Telesales-teamet då ni har gemensamma gruppmål att nå. Bägge Team Manager- rollerna rapporterar till Operativ Chef/Sales Manager.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med telefonförsäljning och har levererat goda resultat. Du har ledarerfarenhet och har troligtvis haft en liknande roll och är van att leda en telesales-organisation. Du är en fena på att anpassa dig när det svänger och har en naturlig förmåga att utveckla och inspirera andra. Att vara målinriktad och resultatdriven är en naturlig del av dig. Frågor du ställer dig själv i din ledarroll ligger gärna i stil med - hur kan vi arbeta smartare, mer effektivt och således lönsammare? Vi tror även att du är en positiv glädjespridare som nyfiket tar dig an uppgifter i ett högt tempo.

Vi erbjuder dig en stormöjlighet till personlig utveckling, ett härligt gäng att leda och coacha. En spännande och ny utmaning på en avdelning som vuxit snabbt, där det finns stora möjligheter att påverka hur vi arbetar framåt. På Tre har du möjlighet att växa på många olika sätt och får ta del av ledarskapsutbildningar, workshops och kultur som är unik. Tjänsten är på heltid med fast månadslön. När vi åter arbetar på vårt fina kontor så erbjuder vi subventionerad lunch, träningsförmåner med både tillgång till vårt gym och friskvårdsbidrag.

Arbetsklimatet på Tre präglas av öppenhet och samarbete vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös person med god social kompetens. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glada och drivna medarbetare. Vi sitter i nya lokaler vid Globen och för åttonde året i rad har vi dessutom vunnit topplacering i Great Place to Work.

Förresten, du har väl inte missat att du kan följa och få en inblick i våra medarbetares vardag på Instagram - Livet på 3

Sista ansökningsdag är den 9 maj men intervjuer sker löpande. Har du några frågor gällande tjänsten så är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef sara.uhlin@tre.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.