Senior Digital Analytiker till Tre

Senior Digital Analytiker till Tre

Om rollen
Som senior digital analytiker är du vår expert, utan dig kan vi inte skapa en relevant och rättvisande bild av hur den digitala kundresen ser ut och vad som kan optimeras för att uppnå våra nyckeltal. Data ska omvandlas till insikter som ska hjälpa oss att optimera den digitala kundresan och förbättra touchpoints till att göra den så friktionslös som möjligt.

Med dig i fronten tar du vår spårningsarkitektur till nya höjder genom ökad förståelsen för besökarens online resa och kunskapen om hur vi attraherar fler kunder. Du har koll på de senaste trenderna inom digital marknadsföring för att ständigt kunna utmana och utveckla nuvarande strategier och arbetssätt.

Dessutom förstår du värdet att underhålla dokumentation och flödesscheman för att behålla en stabil och långsiktig spårning - både i ett utbildande syfte samt för mer detaljerade beskrivningar. Hos oss får du stort inflytande kring att forma arbetsprocesser tillsammans med teamet.
Du kommer främst att arbeta i Googles produkter (Analytics 360, Google Tag Manager och Data Studio) och arbetar löpande med kvalitetssäkring och implementering.

Dina närmaste fem närmaste kollegor är smarta Treor som bidrar med expertiskunskap inom UX-/ och UI-design samt en kollega som stöttar dig i enklare implementationsuppgifter.

Du är
Din djupa kunskap inom webbanalys och engagemang kring online affären har gjort dig framgångsrik hos dina arbetsgivare, men du känner nu att det är rätt tajming för ombyte. Du är van i att identifiera och konkretisera behov för mätning samt implementera detta. Det innebär även att ha en god kommunikativ förmåga och vara pedagogisk då du ofta är i kontakt med olika delar av organisationen, men även med utvecklare.

För dig är det utvecklande att ständigt röra dig i en miljö där tekniken och regelverk ständigt förändras då det ligger i din natur att kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring omvärldsbevakning och det senaste i spårningsfronten. Att skifta språk mellan engelska och svenska är ett stående inslag i din nuvarande vardag, likaså att arbeta med de tekniker och system som ingår i din roll hos oss. Erfarenhet inom A/B-test är ett plus.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra fokusområden. Med hjälp av engagerade medarbetare och ledare och tillsammans med vår interna utbildningsenhet, vill vi ge dig verktygen att bli bäst på det du gör. Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - åttonde året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Vi har en fantastisk kontorsbyggnad precis bredvid Globen.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Max Palmqvist på max.palmqvist@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.