Sales Coordinator till Business Sales Support på Tre

Sales Coordinator till Business Sales Support på Tre

Business Sales Support är vi som ger stöd och support administrativt i Tres företagsförsäljning. Nu söker vi en till buddy till vårt team för ett vikariat under 2 år.

Som vår kollega...

...ingår du i ett sammansvetsat team med sju andra buddys som har som målsättning att vara snabba och flexibla för att erbjuda våra kunder en hög servicegrad. Business Sales support är ett supportteam inom Business Delivery och våra "kunder" är interna företagssäljare, Partner Sales och administratörer hos våra återförsäljare.

Vad innebär då det här för dig som Sales Coordinator? Jo, du har en bred roll med varierande arbetsuppgifter och uttrycket "ingen dag är den andra lik" är din verklighet. Dina kontaktytor är såväl interna som externa och sker främst genom mail och telefon. Vidare kommer du arbeta med att registrera säljordrar, ta emot administrativa uppgifter som inkommer från återförsäljare och interna företagsförsäljare.

Du kommer se fram emot att
  • Ha en plats på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, åttonde året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work)
  • Tillhöra ett team där man gillar att lösa problem och ha kul med varandra
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
Vi söker dig som...

...är bra på att samarbeta och som gärna bidrar med nya idéer och infallsvinklar. Du gillar nog att vägen framåt inte alltid är spikrak och att du stundvis därför får agera problemlösare. Du är nyfiken, positiv och noggrann samt har ett ambitiöst angreppssätt. Servicetänket finns i ditt dna och det kommer liksom helt naturligt för dig.

Vi tror att du är i början av din karriär. Ska du kunna administration? Det viktigaste för oss är att du är öppen för att lära dig nya saker och är nyfiken på att utvecklas inom administration. Du har en gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. För att sticka ut lite extra har du tidigare arbetat med service eller administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan

Sugen, eller hur? Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i september 2022 och pågår till och med juli 2024. Vi tar emot ansökningar via denna annons (ej e-mail). Under juli har många av oss på Tre semester men tveka inte att visa ditt intresse, så tar vi kontakt så snart vi är tillbaka igen i augusti. Sök idag!

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?