Säljcoach till Telesales B2B

Säljcoach till Telesales B2B

Vi på Telesales Företag säljer mobila lösningar till både befintliga och potentiella företagskunder via telefon. Vi är en viktig kanal när det kommer till att bidra till tillväxt på 3företag, vilket gör att utveckling alltid är centralt.

Vi söker nu en coach med uppdrag att utveckla våra säljare till att bli sitt bästa jag i rollen som säljare.

Som vår nya coach kommer du att livecoacha, lyssna på samtal och lyfta säljare för att säkerställa att vi är korrekta och professionella i vår dialog med kund. Du identifierar förbättringsområden och utifrån dem planerar du och utför aktiviteter som leder till förbättringar. Du kommer att ansvara för regelbundna coachpass på individ- och gruppnivå för att se till att den kvalitetsdrivna försäljningskulturen efterlevs. Du kommer att analysera kundsamtal och se över hur vi använder säljverktyg, med syfte att utveckla medarbetare och driva lönsamhet på avdelningen.

Vi vill ge dig
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2022
  • En heltidsanställning med fast månadslön
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning, ett arbete där du varit framgångsrik över tid. Rollen som coach innebär inget personalansvar men som informell ledare kommer du att behöva ställa krav och motivera medarbetarna i teamet. Vi tror att du vill börja din coachkarriär hos oss. Det kommer naturligt för dig att dela med dig av kunskaper, tips och erfarenheter. Du har den där pedagogiska förmågan helt enkelt. Du är trygg och har en naturlig förändrings- och förbättringsmentalitet och drivs du dessutom av att se personer att utvecklas så kommer du definitivt att trivas hos oss. Du är självgående och din inställning är att vi tillsammans skapar de bästa resultaten.

Tre är en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare. Vi tror på att ha roligt på jobbet och vill ha med dig på resan! Vill du vara med? Då är detta rätt utmaning för dig. Hos oss erbjuds du gedigna utbildningar inom försäljning, service, coachutveckling och ledarskap med goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Innan du klickar på ansök, några sista medskick:
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Placeringsort: Stockholm. I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Ansökan
Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

För frågor om rollen, kontakta ansvarig chef: Sara Uhlin

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?