Projektledare inom PMO till Tre Business Development

Projektledare inom PMO till Tre Business Development

Vårt PMO-team är tankekraften som ser till att våra högt flygande mål och strategiska förflyttningar blir till verklighet. Vi är en nära samarbetspartner till företagets ledningsgrupp och jobbar brett med att få Tres drömmar att bli verklighet. Nu söker vi ytterligare en Projektledare till teamet.

Din nya roll

I rollen som Projektledare inom PMO/Business Development jobbar du på direkt uppdrag av den svenska ledningsgruppen med analyser, utredningar och viktiga strategiska projekt. Du erbjuds en stor möjlighet att påverka vårt interna förbättringsarbete och vara delaktig i att utveckla verksamheten och viktiga funktioner för företaget. Du kommer ingå i ett engagerat team som består av andra projektledare och i rollen kommer du att rapportera till Head of PMO/Business Development.

I rollen kommer du att arbeta med olika projekt rörande områden såsom nya produkter och erbjudanden, kundnöjdhet, affärsmodell, effektiviseringar, organisation och framtida möjligheter. Du kommer arbeta som ett tvärfunktionellt stöd inom organisationen där du är behjälplig inom arbete rörande förstudier, workshops, affärsplanering samt implementering av gemensamma förbättringsområden. Avrapportering av analyser och beslutsunderlag sker till styrgrupper bestående av medlemmar i den svenska ledningsgruppen.

Vem är du

Vi söker dig som är van att leda och driva förändringsarbete, med bakgrund inom verksamhets-/affärsutveckling, projektledning och management consulting. Du har god förståelse en verksamhets alla delar och har stor vana att arbeta tvärfunktionellt och nära andra discipliner såsom Marknad, Försäljning, Affärsstöd, Produkt, Teknik/IT, Finans och Kundservice. Du självgående i din projektledning och har en bra verktygslåda för att hantera alltifrån behovsanalys till färdig produkt.

Som person ser vi att du är systematisk och strategisk men tummar inte på din pragmatiska sida. Du får saker att hända omkring dig och du är duktig på att få med dig andra, leverera från idé till slutprodukt och är en fena på att hantera stakeholders. Du har en talang för att skapa och presentera olika presentationer för lednins- och styrgrupper.

Vidare tror vi att du har en akademisk bakgrund som ekonom eller ingenjör samt ca 3-6 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från telekom.

Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Vi sitter i helt nya och toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för medarbetarna på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och i flera år i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning som start. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig chef Niklas Sjöstrand på niklas.sjostrand@tre.se.

Varmt välkommen till Tre!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.