Produktionchef till Creative Agency på Tre (vikariat)

Produktionchef till Creative Agency på Tre (vikariat)

Din nya arbetsplats:

Tres inhousebyrå Creative Agency har sedan starten utsetts till bästa inhousebyrå två gånger, och hela Tre har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser inte mindre än åtta år i rad. Vi själva tror att det är vår ärliga, modiga och uppbackande kultur som är hemligheten bakom våra framgångar.

Creative Agency är huvudbyrå åt både Tre och systerbolaget hallon och med ett fullspäckat år framför oss finns det massor att hugga tag i. Nu söker vi en Produktionschef för 1 års spännande vikariat.

Din nya roll:

Som produktionchef ansvarar du för byråns produktion och personal. Du leder byråns produktionsledare och kreatörer och planerar och prioriterar våra projekt för att vi på smidigaste och smartaste sätt ska nå våra mål. Med stabil hand backar du hela teamet och ser till att vi har bra förutsättningar att leverera från brief till slutleverans.

Du kommer ha många kontaktytor och vara ansiktet utåt för Creative Agency även internt. Tillsammans med Head of Creative Agency kommer du också arbeta med utvecklande projekt för såväl våra produkter som våra team.

Din roll som ledare:

I en kreativ och skapande miljö behövs en processdriven ledare som med en strukturerad approach ser till att vi får ihop ett optimalt teamwork tillsammans. Som ledare på Tre leder du med värme, lyhördhet, tillgänglighet och viljan att förstå.

Mer om dig:

Vi söker dig som vi gärna ser har god ledarerfarenhet inom marknadsföring, kreativa processer och produktion. Du är därmed trygg i din roll att leda andra och hantera personalfrågor. Du kan hela den kreativa produktionskedjan från start till slut, och vi tror att du har erfarenhet från en liknande roll på en reklambyrå eller annan inhousebyrå. Vi tror att du är klurig och pragmatisk och samtidigt som du uppskattar struktur, så räds du heller inte förändring.

Ansök!

Den här rollen är ett vikariat på ca 1 år, med start i augusti 2021. Rekryteringen pågår löpande så tveka nu inte att ansöka om du är intresserad. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För mer information, kontakta rekryterande chef Head of Creative Agency Mirja Kais (mirja.kais@tre.se). Ansökan sker via länken. Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.