PR med digital spets, hjälp oss på Tre till nästa nivå!

PR med digital spets, hjälp oss på Tre till nästa nivå!

Tre har de senaste åren etablerat sig i samhällsdebatten, blivit prisbelönta för sin kommunikation och vår vd utsågs under 2020 till PR Personality of The Year. Och precis innan jul vann vårt team den interna utmärkelsen Årets Champions på 3Awards. Efter ett så framgångsrikt år tänker vi, hur kan vi toppa det 2021? Och det är där du kommer in. Vi behöver en ny klok kollega som kan hjälpa oss att fortsätta utmana och tänka nytt kring kommunikation.

Nästa år har vi skämtsamt kallat för World Domination efter att ha vunnit massa priser på hemmaplan. Vi är inte ute efter priser i första hand, utan i centrum står kreativ och konsekvent kommunikation som stöttar våra affärsmål. Men ofta manifesterar priser att man levererar kommunikation i världsklass.

Inom PR och sociala medier har vi gjort många bra saker, men vi saknar den där riktiga explosionen. Den vill vi ha med din hjälp 2021.

Din roll

Du kommer till ett mycket väl fungerande team, där vi tar hand om varandra, bygger på varandras starka sidor och får varandra att växa. Kreativitet och kvalitet står i fokus. Även om vi kan ha en bubblig stämning i gruppen som kan verka i det närmaste oseriös för ett otränat öga så kompromissar vi aldrig med kvalitet i den kommunikation vi arbetar med. Här kommer du bidra med den digitala spetsen inom Tres PR och driva kommunikations- och PR projekt tillsammans med teamet. Du är kontaktpersonen för vår PR-byrå och har ansvar för det digitala området av PR. Det här kan bland annat innebära:
  • Förbereda nyckelpersoner inför intervjuer och publika framträdanden
  • Skriva pressmeddelanden och ansvara för Tres pressrum
  • Ansvara för omvärldsbevakning
  • Ha pressjour tillsammans med kommunikationsdirektör
  • Vara talesperson för Tre i media
  • Tillsammans med kommunikationsdirektör arbeta med reaktiva och proaktiva mediekontakter
  • Hos oss får du möjlighet att testa dina idéer, får stort ansvar att driva egna projekt inom ramen för teamet.
Vår ribbhöjare är..

För att lyckas i rollen har du troligen utbildning inom journalistik, kommunikation eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet från kommunikationsbyrå eller liknande roll på ett företag eller organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av marknads-pr och att skapa engagemang i sociala medier. Du är orädd, snabb, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och har en god kunskap för hur det svenska medielandskapet fungerar (digitala och traditionella) samt medielogik.

Som person är du självgående med en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Du är en kvalitetstänkare av rang och en fena på att uttrycka dig i skrift.

Tre satsar mycket tid och engagemang på att alla ska trivas på arbetsplatsen och vi kom förra året in i Great Place To Works Hall of Fame-lista (för de företag som under fem år i rad kommit på topp-tio-listan över bra arbetsgivare). Vi erbjuder dig en möjlighet till utveckling i ett företag med full fart, trevliga kollegor och mycket vilja.

Har du ytterligare frågor kontakta kommunikationsdirektör Mårten Lundberg på marten.lundberg@tre.se. Sista ansökningsdag: 2021-01-29.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.