Medarbetare till Business Sales Support

Medarbetare till Business Sales Support

Business Sales Support är ett supportteam inom Business Delivery som ger stöd och support administrativt i Tres företagsförsäljning. Våra "kunder" är interna företagssäljare, Partner Sales och administratörerna hos våra återförsäljare. Rollen är bred med varierande arbetsuppgifter och kontaktytorna är såväl interna som externa och sker främst genom mejl och telefon. Teamet består av sju medarbetare och vår målsättning är att vara snabba, flexibla och erbjuda våra "kunder" en hög servicegrad.

Vi söker dig som vill arbeta med service och är en lösningsorienterad person, du gillar att bygga relationer, har en härlig attityd och uppskattar när det händer mycket på en gång. Vi tror att du är flexibel och prestigelös, samtidigt som du har lätt att jobba i en mindre grupp med högt i tak. Att ge det lilla extra är en naturlig del i ditt arbetssätt såväl för kollegor, partners som för kunder. Effektivitet är A och O hos Business Sales Support.

Du som söker:
  • Är duktig på att skapa goda relationer
  • Ser det som en självklarhet att ta ansvar över ditt arbete och har struktur för att kunna hantera flera saker samtidigt
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Är en positiv person
  • Har grundläggande exelkunskaper & är duktig på mailkommunikation
  • Företagskompetens (inget krav)
Vi ger dig:
  • Utökad kunskap inom företagsaffären
  • Stor frihet under ansvar
  • Utveckling samt breddar din kompetens och kunskap
  • Ett arbete på en uppskattad support med härliga kontaktytor
För frågor kring tjänsten kontakta Team Manager Sara Waldén på sara.walden@tre.se Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail.

Om du känner att du är rätt person för uppdraget, se till att söka redan nu! Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 4/6.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.