Målmedveten säljare till Telesales Företag

Målmedveten säljare till Telesales Företag

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.

Vill du vara en del av ett resultatorienterat team med högt i tak och nära till skratt samtidigt som du får möjlighet att vara anställd på en arbetsplats som satsar på dig och din personliga utveckling så kommer du trivas i vårt gäng. Hos oss på Tre kommer du även få de verktyg du behöver för att tillsammans med oss nå och slå individuella mål och gemensamma budgetar.

I rollen som säljare på Telesales kommer du med telefonen som verktyg nå ut till potentiella företagskunder för att sälja våra mobila lösningar. Du kommer kontinuerligt få den stöttning du behöver från din närmsta chef och de bollplank du behöver från dina närmsta kollegor.

Vi ser det som en nödvändighet att dutidigare arbetat med försäljning och ser det dessutom som meriterande om du har erfarenhet från Telecombranschen. För oss är det en självklarhet att du är driven, målinriktad och är villig att ge allt för att nå dina och teamets mål. Du har dessutom en stor dos positiv energi och är en god relationsbyggare som trivs med ett högt tempo.

Vi erbjuder dig, förutom chansen till personlig utveckling och att bli en del av ett grymt härligt gäng, en ny utmaning och ett steg framåt i din karriär, med goda möjligheter att växa på Tre. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar, tät uppföljning och coaching för att ge dig de bästa förutsättningar att nå dina mål.

Arbetsklimatet på Tre präglas av öppenhet och samarbete vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös person med god social kompetens. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glada och drivna medarbetare. Vi sitter i nya lokaler vid Globen, för sjätte året i rad har vi dessutom vunnit topplacering i Great Place to Work.

Tjänsten är på heltid meden fast månadslön och provision. Vi erbjuder dig subventionerad lunch, träningsförmåner med både tillgång till vårt gym och friskvårdsbidrag.

Förresten, du har väl heller inte missat att du kan följa och få en inblick i våra medarbetares vardag på Instagram - Livet på 3 ?

Sista ansökningsdag är den 8 maj men intervjuer kommer att ske löpande.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR. Har du några frågor gällande tjänsten så är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef sara.uhlin@tre.se, men vi kommer inte kunna hantera en ansökan denna väg.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (1 dag kvar)