Inventory coordinator till Tre

Inventory coordinator till Tre

Inom Logistikavdelningen på Tre arbetar vi dagligen för att skapa dom bästa förutsättningarna andra avdelningar behöver för att bedriva försäljning och kundvård i toppklass! Nu söker vi en Inventory Coordinator. I rollen ingår du därmed i ett team av 5 logistikkoordinatorer och rapporterar till vår Supply Chain Manager.

Som Inventory coordinator...

har du ett övergripande ansvar i att följa våra lagernivåer och verka för att de hålls aktuella och välbalanserade. Detta innebär bl.a. att övervaka våra lagertransaktioner, inventeringar och butikslager samt bistå vid analys av deras påfyllnad och retur. Vad innebär detta mer konkret då? Jo, du fungerar som stöd och kontakt för våra butiker vid den månatliga inventeringen och ser till att efterföljande rapportering och justeringar genomförs. Vidare är du en del av analysarbetet teamet utför vid till- och frånförsel av produkter till våra butikslager så att vi alltid upprätthåller hög servicegrad. Även centrallagret faller naturligt inom ditt ansvarsområde där du bl.a. förväntas analysera nivåer, driva och följa upp förbättringsåtgärder samt även koordinera en årlig inventering.

Ditt huvudverktyg kommer vara vårt affärssystem Oracle där du bevakar och vid behov åtgärdar transaktioner så att gällande regler/rutiner efterföljs och att verksamhetens lager är uppdaterade. Du kommer ha daglig kontakt med vår 3PL partner i syfte att åtgärda eventuella differenser samt sammanställa och rapportera eventuella avvikelser. Slutligen kommer du att utveckla och följa upp aktuella KPI:er inom området.

Du kan se fram emot att
  • Ingå i en lärande kultur och fortsätta bygga din karriär i en miljö där vi tillsammans strävar mot utveckling.
  • Ha en utvecklande och omväxlande roll där du har stora möjligheter att påverka ditt arbetssätt.
  • Jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2022 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter, med vårt fina nya kontor som bas och utgångspunkt
Mer om dig

Här söker vi dig som har en relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Ett alternativ kan vara om du har erfarenhet från 3PL sidan. Du har tidigare arbetat i ERP system och är van vid logistikflöden och lagertransaktioner. Då vi arbetar i Oracle är det meriterande ifall du stött på det tidigare. Vidare är du van vid att jobba med uppföljning och analys av resultat, för att kunna ta beslut om olika förbättringsåtgärder. Goda kunskaper i office paketet är ett krav, speciellt Excel. Slutligen behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven, nyfiken och professionell samt räds inte att ta ansvar för din egna utveckling. Du gillar att göra saker med fart utan att tappa kvalitén, och trots att du i grunden är en team player har du inte några problem med att arbeta självständigt. I rollen ingår många kontaktytor, såväl internt som externt, varför vi utgår ifrån att du är trygg med att kommunicera och samverka med personer i varierande roller och har en naturlig drivkraft till att bygga relationer.

Ansökan

Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?