Fältservicetekniker till Tre

Fältservicetekniker till Tre

Vill du jobba hos den enda mobiloperatören som sköter service och underhåll av hela sitt nät i egen regi? Trivs du i att arbeta i omväxlande miljö både inomhus och utomhus? Då är vi redo för dig!

Som Fältservicetekniker hos Tre ingår du i ett övergripande team som är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tillsammans ansvarar vi för att våra kunder alltid upplever att vårt nät har en mycket hög tillgänglighet.

Om rollen
Denna roll tillhör Stockholmsregionen. I huvudsak kommer du arbeta med vår utrustning såsom transmissionsutrustning, radiobasstationer inklusive antennsystem, radiolänk, kylsystem och kraftutrustning. Stockholmteamet ansvar också över siter från Norra Kronoberg till Norrland samt Gotland. Vi på Tre finns där våra kunder är och våra siter utökas i Sverige i takt med vart våra kunder befinner sig.

Vi tekniker sätter stor stolthet att vara ute på fält och att på plats bilda oss en uppfattning, göra riskbedömningar och snabbt skrida till handling för att se till att vår utrustning på siten fungerar som det ska. Vi går på schemalagd beredskap på ett veckovis rullande schema året runt och har en fantastisk teamkänsla där vi ställer upp för varandra. Arbetsuppgifterna är varierande och det ligger delvis i ditt ansvar att planera din dag. Vanliga uppgifter är felsökning och åtgärder i fält, planera och preventivt underhåll, utbyggnad och installation samt justering och byte av antennutrustning i radio och transmissionsutrustning. Stor del av vår arbetsdag sker ute i fält i varierande väderförhållanden och det ingår frekvent fysiska moment och arbete på hög höjd såsom i mast eller takarbeten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du självständig, flexibel och trivs av att arbeta i en omväxlande miljö som innebär arbete både inomhus och utomhus, ensam eller tillsammans med kolleger samt beredskapstjänst. Du är van att ta egna beslut, ibland på begränsat underlag av information.

Du är nyfiken och inser den unika möjligheten i att lära dig hur ett mobila nätverks alla delar fungerar. Vårt team präglas av prestigelöshet och en vilja att ställa upp för våra kolleger - det är egenskaper som också du besitter. Vi ser att du har god IT-vana och ett brinnande intresse att lära dig om teknik. Har du dessutom erfarenhet av service- och underhållsarbete från kyla eller elektricitet är detta en fördel. Vidare har du B-körkort samt kan utrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Den här rollen kräver ett mastintyg där det ingår hälsokontroll från våra leverantörer, som givetvis Tre står och ansvarar för. Detta är ett obligatoriskt steg i processen och aktuella kandidater kommer underrättas.

Vad vi erbjuder
Tre är unika med att vara enda svenska mobiloperatören med drift i egen regi. Vi står även inför en spännande resa med att lansera 5G. Hos oss omges du av seniora och kunniga medarbetare där ni ofta arbetar parvis. Vi ser till att utbilda och ge dig möjligheten att utvecklas i en bred teknisk roll inom Telekom och nät. Våra ledare har själv erfarenhet av din vardag och vi är ett mycket kompetent team som stöttar varandra. Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Hos Tre finns alla förutsättningar för att du ska kunna utvecklas och se oss som en långsiktig arbetsgivare.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Pelle Hellberg på pelle.hellberg@tre.se eller teamledare Stefan Egelstad på stefan.egelstad@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.