Erfaren javautvecklare till Tre

Erfaren javautvecklare till Tre

Tre är mobiloperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vuxen - men aldrig gammal. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system inhouse och supporterar Tre Sverige och Tre Danmark. Vill du vara med? Trevligt!

Om rollen
Som Javautvecklare ansvarar du för att utveckla i befintliga applikationer och supportsystem såväl som att bygga nya från grunden. Vi kodar i senaste Javaversionen. Vi använder REST för APIer. Andra verktyg och tekniker som förekommer är Docker, Kubernetes, Git, Jenkins, Spring och GraphQL.

Du tillhör ett agilt team utan fasta roller, men med brett ansvar för hela teknikstacken. Alla teammedlemmar deltar i utveckling på både backend och frontend, bestämmer arkitektur och gör teknikval samt utvecklar automatiserade tester.

Vi startade med ambitionen att utmana telekombranschen. Idag är vi en högkompetent och platt organisation som fortsätter att ligga i framkant.

Du kommer se fram emot att
  • ingå i ett team som vill bygga framtiden och vara nära affären med tekniken i centrum
  • arbeta i ett agilt team där vi tillsammans lär oss, team som individ, för att orientera oss i en verksamhet i ständig förändring
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser 2022 enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals
Lite mer om dig
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av javautveckling. Du är engagerad och tar initiativ att hitta egna vägar och processer för att arbeta effektivare. Du löser problem genom att tänka om och ta input av andra. Vi tror på frihet under ansvar och du får jobba med erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Kontakt
Om du har frågor om Tre eller tjänsten, kontakta Victoria Sunnerhage. Vi kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?