Driven Koncernekonom till Trevliga Tre

Driven Koncernekonom till Trevliga Tre

Är du karriärsugen och vill ta ett rejält kliv framåt inom koncernredovisning? Då vågar vi sticka ut hakan och säga att vår plattform är unik och ger dig enorma utvecklingsmöjligheter!Nu söker vi en kvalitetsmedveten, kommunikativ och driven koncernekonom!

Din nya roll

Koncernrapporteringsfunktionen på Tre ansvarar för månads- och kvartalsrapportering till våra ägare, Hongkong-baserade CK Hutchison Holdings och Investor. Dina arbetsuppgifter är breda och innebär många kontaktytor både internt på Tre men också hos våra ägare i Hongkong. Du kommer att jobba med månads- och kvartalsrapportering till våra ägare, samt kvalitetssäkring av finansiell information. Bland annat kommer du att ta ansvar för koncernens kassaflödesrapporter samt koncernens personalkostnadsrapporter med analyser.

Här ingår du i ett team som idag består av tre medarbetare plus vår Head of Group Reporting, som du också rapporterar till. Vi sätter stort värde i att leverera högkvalitativ information till våra ägare och har en god förmåga att hantera både formella och informella kontakter. Vi jobbar efter våra ägares scheman och struktur vilket innebär att det finns mer att göra vid månadsbokslut och kvartalsstängning, samt eventuell uppföljning efteråt. Vi trivs med att arbeta flexibelt och med stort eget ansvar för våra uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen i företagsekonomi (eller motsvarande) och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande roller. Du har antagligen erfarenhet från redovisning i ett större internationellt bolag, alternativt haft rollen som revisor på en byrå. Det är en stor fördel om du har kommit i kontakt med internationell koncernrapportering, kassaflödesanalyser samt IFRS-regelverket. Då rollen innebär regelbundna internationella kontakter behöver du kunna skriva och tala engelska obehindrat. Därtill är du en riktig fena på Excel, analytisk lagd och van att hantera stora mängder data.

På Tre är det inte viktigast vad du har gjort, utan vad du är gjord av. Vi tror att du delar vår nyfikenhet och ambitionsnivå. Du har ett stort eget driv, trivs med att hantera internationella kontakter, klarar att arbeta flexibelt och du sätter stort värde i att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Du söker nu en utvecklingsplattform som har högt i tak, erbjuder stort eget ansvar och där du får ta nästa kliv i karriären.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Vi sitter i helt nya och toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för medarbetarna på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och i flera år i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Ansök

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jotta Mathiou (jotta.mathiou@tre.se) eller rekryterare Maria van den Tempel (maria.tempel@tre.se) . Ansökan sker via denna annons.

Varmt välkommen till Tre!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.