Content-specialist till Trevliga Marketing Automation på Tre

Content-specialist till Trevliga Marketing Automation på Tre

Vill du vara med och utveckla den Trevligaste aktören på marknaden i vår digitala transformation? Vill du sätta innehållet för vår kundinteraktion i digitala kanaler och jobba med content i sälj genom e-mail, sms och mobil? Då är rollen som Marketing Automation Content Specialist tjänsten för dig!

Om rollen

I rollen som Marketing Automation Content Specialist har du uppdraget att förse våra digitala säljkanaler som e-mail, sms och mobilinteraktion med Trevligt content. Det här är en kombinerad roll där du både skapar innehåll genom att bland annat producera texter, bygger med HTML, CSS men också där du skapar dynamiskt personligt innehåll med hjälp av AMP-Scripts. Vi är ett mindre, korsfunktionellt team med inriktning på en särskild fas i kundlivscykeln och där samarbete med alltifrån kundservicemedarbetare till produktutvecklare och analytiker erbjuds. Tre har en inhouse reklambyrå som i tätt samarbete med teamet stöttar oss med ramarna för våra kampanjer men du jobbar också självständigt för att sätta den rätta känslan till just dina utskick. Att våra erbjudanden når våra kunder på det sätt som passar dem bäst, är viktigt för oss. Därför har din roll ett stort värde i hela kundresan på Tre.

Om dig

Vi söker dig som tycker att det här med kundkonvertering via digitala plattformar är riktigt spännande och vägen till en Trevligare framtid. Du ser att online som plattform inte är enda vägen för kundinteraktion på den digitala arenan och du drivs av att utveckla de övriga kanalernas slagkraft tillsammans med teamet. Du är bevandrad i marknadsföringslagen och vet vilket material som fungerar både utifrån ett kundperspektiv och ur en legal synvinkel.

Som person är du hungrig, idérik och gillar att leverera. Du trivs att jobba strukturerat och blir kreativ när du har ramar och riktlinjer att förhålla dig till. På Tre jobbar vi som ett team och din förmåga att vara en lagspelare av rang kommer verkligen till pass hos oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. I den här rollen är du med och bygger något nytt och är med och skapar ett otroligt värde för kundresan på Tre. Du får jobba med några av de vassaste MA-specialisterna i branschen och utvecklas i din karriär tillsammans med oss.

Vi sitter i toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för våra medarbetare på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för sjunde året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work.

Ansök nu

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning som start. Vi jobbar löpande med vår rekryteringsprocess så vänta inte, ansök idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen kontakta rekryterande chef Lisa Björnskär (lisa.bjornskar@tre.se ) Sök via länken.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.