Compliance Officer till Tre

Compliance Officer till Tre

Arbetsbeskrivning

I rollen som Compliance Officer har du ansvaret för att följa upp företagets regelefterlevnad inom Compliance centrala kontrollområden. Här ingår du i vårt GRC-team (Governance, Risk and Compliance) och arbetar nära ledare, ledningsgrupp och våra ägare med vad vi som företag behöver ta i beaktande i vardagen för att navigera rätt. Du arbetar med ett brett scope med alltifrån våra egna policys, till våra ägares krav och legala krav inom Compliance. GRC-teamet på Tre är nytt, men funktionerna har funnits sedan länge. Det gör att vi just nu ramar in vårt uppdrag och du kommer att få stor möjlighet att påverka, sätta din prägel och, tillsammans med Head of GRC, peka ut riktningen för hur Compliance kopplas ihop med vår verksamhet och affär.

Du kommer att vara personen på Tre som identifierar compliancerelaterade behov och risker, tillmötesgår dessa och implementerar åtgärder för efterlevnad i t.ex. konkurrensrätt, sanktioner, mutor och bestickning. Vi ser också nyttan i att Compliance är en del av vår business och du kommer tillsammans med intressenter i organisationen skapa utbildningar, policys, ge råd och stöd och på ett greppbart och användarvänligt sätt få fler att gå i samma riktning. Inom ditt kontaktnät på Tre finns såklart närmaste kollegorna, vår legalavdelning, ledningsgruppen och våra ägare. På sikt ser vi att du kommer ha en central del i styrningen och uppföljning av regelefterlevnad på Tre.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och ca 5-8 års erfarenhet från byrå, där du fokuserat på compliancefrågor. Alternativt har du haft en liknande roll på bolag eller myndighet och söker nu en möjlighet att sätta din prägel på hur Compliance tas ut i en organisation. Du har en grundläggande förståelse för konkurrensrätt och har du bekantat dig med internkontroll, audits och/eller revision är det meriterande.

I denna roll får du verkligen spelrum för ditt konsultativa sinne och du delar teamets intresse att agera affärsutvecklande utifrån ditt expertområde. Du är en skicklig compliancejurist och en pragmatisk och pedagogisk rådgivare. Vi tror på att hela tiden växa med funktionen och ser att du liksom oss gillar att lära, utvecklas och anpassa dig efter vad verksamheten behöver. Svenska, engelska och Officepaketet kan du som ett rinnande vatten.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en viktig roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, vi är en av de bästa enligt Greatplace to work 2022). Du får möjlighet att forma och sätta din egen prägel på rollen och du kommer till en trevlig arbetsplats där saker händer. Som ivriga utmanare är vi också duktiga på att fira när vi vinner. Varmt välkommen till Tre!

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tre med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-0026921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har vi växt med enorm hastighet och äger och driver idag 3G-, 4G- och 5G-mobilnät i både Sverige och Danmark.

Tre Sverige ägs till 60 % av Hongkongbaserade CK Hutchison och till 40 % av svenska Investor AB. Våra ägare är resursstarka och besitter både världsledande industriell- och teknologisk erfarenhet.

Kulturen på Tre är strak men snäll, taggad men trevlig! Den är det viktigaste vi har och genomsyrar hela vår organisation.
Mer info
Kontaktperson Caroline Lönnbark
Telefon 076 00 26 921
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!