Campaign & Acquisition Manager till Online på Tre

Campaign & Acquisition Manager till Online på Tre

Nu söker vi en engagerad och driven Campaign & Acquisition Manager till Online på Tre.

Online är uppdelad i fyra team som består av Content, UX&Growth, Product Owners och Campaign & Acquisition. Vi söker nu en erfaren Manager för vårt Campaign & Acquisition-team, som består av tre erfarna medarbetare.

Om rollen
I rollen som Campaign & Acquisition Manager är du "butikschef" för vår online-butik och ser till att vi drar in kunder. Det betyder att du har ansvar för att vårt skyltfönster alltid är attraktivt och att vi har rätt produkter på hyllorna.

I vår nybildade roll som Campaign & Acquisition Manager har du ansvar över att Tres kunder, framförallt presumtiva, alltid möts av en inbjudande online-"butik". Du förväntas driva kvalitativ och kostnadseffektiv trafik till vår sajt och att coacha teamet mot dess mål. Vidare ingår det i rollen att skapa relevanta och säljdrivande kampanjer i enlighet med den taktiska planen samt att säkra trafik till tre.se med fokus på volym, optimering och kvalitet.
Du kommer vara en viktig nyckelaktör när det kommer till att bygga starka broar mellan Produkt och Marknad, som sitter i Consumer Market-organisationen, som ansvarar för övriga kanaler. Det ingår i ditt ansvar att sätta mål för trafikanskaffning av Google-ads, Facebook, affiliate och organisk trafik med fokus på volym och lönsamhet. I din roll mäts du på trafikvolym, konvertering och lönsamhet samt att du rapporterar till Head of Online.

I den här rollen arbetar du aktivt med ditt ledarskap och är en närvarande chef. Du har det fulla personal- och resultatansvaret och arbetar aktivt med dina medarbetares utveckling och ser till att din grupp har rätt förutsättningar för att bli bäst på just sitt område. På Tre värdesätter vi att leda i en lärande organisation och din roll som chef är både att sätta ramarna för att nå våra mål, men också att coacha ditt team för att nå dit på bästa sätt.

Vem är du
För att lyckas i rollen gillar du ett högt arbetstempo och du trivs i en miljö där omvärld och förutsättningar löpande förändras. Du känner stor passion för ditt jobb och det ligger i din natur att föra över ditt engagemang till ditt team. Med intresse för närvarande och coachande ledarskap får du dina medarbetare att växa och utvecklas. Du behöver ha flerårig erfarenhet med personalansvar över specialistkompetenser.

Du har åtskilliga års erfarenhet av hands-on kampanjarbete inom online-/e-handel, gärna från digital marknadsföring, med dokumenterad success stories samt haft ansvar för produkt. Eftersom vi står inför en resa att satsa på vår online-"butik" ser vi gärna att du har gjort en liknande förändringsresa samt format och utfört taktiska planer.
Campaign & Acquisition-teamet är ett område med många kontaktytor och därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga kontaktnät. Du har goda kunskaper i engelska i skrift och tal.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra fokusområden. Med hjälp av engagerade medarbetare och ledare och tillsammans med vår interna utbildningsenhet, vill vi ge dig verktygen att bli bäst på det du gör. Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - sjätte året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Vi har en fantastisk ny kontorsbyggnad precis bredvid Globen.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonas Knape på jonas.knape@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.