Utvecklare för konfigurering till Tre

Utvecklare för konfigurering till Tre

Vi söker en utvecklare till vårt PCM (Product Configuration Management) team som ingår i IT-utvecklingsavdelningen med ca 150 personer. Teamets huvuduppgift är att implementera nya produkter och prisplaner för vår svenska och danska konsument- och företagsmarknad.

Din nya roll
I rollen som utvecklare är ditt primära fokus att implementera nya produkter och priser i vårt billing-system SingleView, vilket innebär table-driven programmering. Som utvecklare hjälper du även till med test och vi arbetar i dagsläget med testscript i Python för testautomatisering. För framtida utveckling finns det även möjlighet att utöka dina arbetsuppgifter med produktkonfigurering i vårt CRM-system.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med ständiga förbättringar i syfte att utveckla och optimera vår utvecklingsprocess för att vi på sikt ska kunna leverera oftare och i kortare sprintar. Du kommer också ha mycket att bidra med, tillsammans med övriga teamet, i det ständiga förbättringsarbetet vi har på Tre gällande arbetssätt, strategier och processer där kunden och slutanvändarna är i fokus.

Du är
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av arbete från telekom- eller liknande bransch, och gärna erfarenhet av arbete med produktkonfigurering i komplexa system. Vi ser gärna att du har kunskap om release-hantering och versions-kontroll. Du är analytisk och trivs med att jobba med komplexa affärsregler. Du har erfarenhet av att arbeta enligt agila arbetsmetoder. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i Perl, C, SQL, Unix och Python samt att du har arbetat med hantering av produktionsfrågor.

Vi är ett internationellt team och det är därför en självklarhet att du talar och skriver engelska obehindrat. Då vår organisation präglas av öppenhet och samarbete är det viktigt att du är en lagspelare som trivs i mötet med kollegor och med att hjälpa till med svar och lösningar till resten av teamet.

Vi erbjuder
Vi är ett multikulturellt team med stor erfarenhet och vårt team jobbar aktivt med kunskapsdelning där du lär dig nya saker varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att bredda dig inom din tekniska roll och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras. Du får jobba tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag.

Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - åttonde året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Vi har en fantastisk kontorsbyggnad precis bredvid Globen.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Sista ansökningsdag är 24/5. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Helena Körberg på helena.korberg@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.