Performance/Verksamhetsutvecklare till Transdev

Performance/Verksamhetsutvecklare till Transdev

Nu söker vi två Performance / verksamhetsutvecklare med möjlighet till plats i lednings- och styrgrupper till Transdev

Har du arbetat med verksamhetsutveckling och vill få nya utmaningar i en internationell koncern? Har du en bakgrund som managementkonsult men vill nu ha en roll i ett större bolag och del i ledningsgrupp? Nu förstärker Transdev med två verksamhetsutvecklare till sin Performance-avdelning, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som verksamhetsutvecklare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag med god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten. Du kommer få möjlighet att genomföra verksamhetsförbättringar inom bolagets alla delar och beroende på uppdrag och din egna erfarenhet även sitta med i ledningsgrupp.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som verksamhetsutvecklare på Performanceavdelningen får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett Mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar samt för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din uppgift som Performance/verksamhetsutvecklare är att ansvara för tilldelade affärsområden inom Transdevkoncernen där du tillsammans med kollegor på olika nivåer driver effektiviserings- och förändringsarbetet framåt för att nå uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • planering och målsättning
  • måluppföljning
  • identifiera förbättringsåtgärder
  • implementera förändringar
  • agera stöd till affärsområdeschefer/produktägare
  • utvärdering av prestationer
  • utbyta erfarenheter med Performance/verksamhetsutvecklare i andra länder för att skapa best case
  • löpande rapportering till ledningsgrupp och andra intressenter gällande nuläge och förbättringsåtgärder
Områden som du kommer att följa upp och stödja verksamheten med att införa kan exempelvis vara uppföljning av smart körning, processutveckling, KPI-baserat förbättringsarbete, spridande av best practices mellan olika avtal/kontakt och förändringsledning.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt personer kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som troligen har en högre akademisk utbildning och jobbat med Performance Management, antingen på ett konsultbolag eller i en större organisation och känner nu att det är dags att testa dina erfarenheter i en ny miljö. Du har god analytisk förmåga och gillar att förstå verksamheter för att hitta rätt verktyg och nå bättre lönsamhet. Du har även god förståelse för teknik och samspelet med människor och drivs av att se effekten av förändringar.

Eftersom det finns möjlighet att du kommer att sitta i ledningsgrupp och ansvara för uppföljning och rapportering är du en god kommunikatör och kan hålla presentationer inför högre ledning. Som person är du analytisk och resultatorienterad samt tar egna initiativ och ansvar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/