HR-konsult med fokus på anbud och HR-projekt till Transdev

HR-konsult med fokus på anbud och HR-projekt till Transdev

Har du erfarenhet av att jobba brett inom HR i projektform och vill bidra till Transdev's fortsatta framgång genom att inledningsvis vara länken mellan HR och Anbudsteamet? Vill du arbeta i ett internationellt bolag som ligger i framkant i utvecklingen av framtidens persontrafik? Då kan du vara HR-konsulten med fokus på anbud och projekt som vi söker till Transdev.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Bromma och du kommer rapportera till HR-direktören i Sverige. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om rollen

Rollen som HR-konsult med fokus på anbud och HR-projekt är en viktig länk mellan HR-avdelningen och Affärsutvecklingsavdelningen. Under de kommande två åren står Transdev inför många parallella och affärskritiska upphandlingar, där du som HR-konsult kommer ha en betydelsefull roll i anbudsteamet. I rollen ansvarar du för att sammanställa information och säkerställa svar på frågor inom HR-området till anbuden.

I rollen kommer du som HR-projektledare ha fokus på att tydliggöra kvalitén i Transdev's HR-processer och på vilket sätt de utmärker sig på marknaden. Därför är det viktigt att vara en relationsskapande och skicklig kommunikatör som uttrycker sig väl i tal och skrift. Sammanställningen av anbuden kommer drivas i projektform där du som HR-konsult självständigt kommer ansvara för dina uppgifter och samarbeta tillsammans med andra i team. I anbudsprojekten kommer du jobba nära Anbudschefen, Projektledare och en Anbudsskribent.

De kommande två åren kommer du i rollen som HR-konsult fokusera på projekt där inriktningen är anbud. I ett längre perspektiv kommer rollen ha ett bredare fokus på projekt inom HR.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen kunskap inom HR-processer och som är en duktig projektledare med stor kapacitet att jobba i projektform. För att nå framgång i rollen har du 5 till 10 års erfarenhet av brett HR-arbete tillsammans med erfarenhet av att framgångsrikt driva frågor i projektform. Det är mycket meriterande om du har en akademisk examen inom HR och personalfrågor.

Det är viktigt att du har en god förmåga att läsa in dig på stora mängder text då du i rollen kommer jobba teoretiskt och skriva texter som svarar på anbudsfrågor inom HR-området. Vidare är du en van användare av MS Office (Word, Powerpoint och Excel) och formulerar dig mycket väl i såväl tal som i skrift. Det är meriterande att tidigare ha erfarenhet av att sammanställa anbud och svara på upphandlingar.

För att bli framgångsrik i rollen har du en utpräglad kommunikationsförmåga, du är relationsskapande och har tidigare visat prov på en förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med kollegor över hela organisationen. Du har ett konsultativt arbetssätt samtidigt som du levererar och självständigt ansvarar för dina uppgifter i projekt. Du är en lagspelare med en hög inre drivkraft, som har förmågan att skapa resultat. Vidare ser vi att du är affärsmässig i din framtoning samtidigt som du är analytisk och prestigelös.

Om Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi 10 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor. Det är vi stolta över. Vår filosofi grundar sig i långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna.

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vi är Transdev - The mobility company.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.