Tranpenad bemanning söker produktionsoperatörer till gipsfabrik i Bålsta

Tranpenad bemanning söker produktionsoperatörer till gipsfabrik i Bålsta

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Nu söker vi pigga snabblärda personer som skall hjälpa oss hos en av våra kunder i Bålsta.
Du kommer att få hjälpa till som produktionsoperatör på en stor gipsfabrik.
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar produktionsövervakning, produktionsomställningar, truckkörning och kvalitetskontroll där högsta prioritet är säkerhet och anläggningsutnyttjande. I rollen har man ansvar för produktionsutrustningen vilket innebär felsökning, byte av förbrukningsmaterial och operatörsunderhåll. Du kommer att ingå i ett skiftlag på sex operatörer och du rapporterar till Driftschefen för skiftet. Arbetet utförs i nära samarbete med samtliga medlemmar i skiftet och kommunikationen sker till stor del via telefon i headset.

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år och har gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med teknisk och/eller praktisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i industrimiljö, truckkort och datorvana. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket. Som person är du kvalitetsmedveten, nyfiken, drivande och ansvarstagande med en god förmåga att kommunicera och samarbeta.
Då arbetstiderna är väldigt varierande så behöver du ha körkort och bil, alternativt bo i närområdet.
Du är en person som tycker att det är lika ok att arbeta ensam som i grupp,
Truckkort A+B är meriterande.

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstiderna är varierande med ett 5 skifts schema.
Arbetspassen är kl 06:00-14:00, 14:00-22:00 och 22:00-06:00.
Det innebär arbete både nätter och helger.

Ansökan

Du söker tjänsten genom vår hemsida www.tranpenad.se
Intervjuer sker löpande och tjänsterna skall tillsättas omgående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 14 sept 2020 (33 dagar kvar)