TEKNISK UTBILDARE

TEKNISK UTBILDARE

SÖK JOBB SOM TEKNISK UTBILDARE PÅ TRAINING PARTNER

Älskar du ny teknik? Är du den som alla på din arbetsplats vänder sig till vid tekniska problem, för att du gillar att hjälpa till och är pedagogisk när du förklarar? Får du energi av att hjälpa och få andra människor att förstå? Då är du den vi söker!

Training Partner växer och söker nu fler medarbetare som kan jobba med teknisk utbildning. Tillsammans med vår partner har du också möjligheten att resa och jobba globalt om du vill. Vår samarbetspartner har idag kontor bland annat i Tyskland, Spanien, Italien, Kina, UK och USA – med mycket globala uppdrag.

Gillar du inte att resa? Inga problem. Vi har majoriteten av våra uppdrag i Sverige på vårt 15,000 kvm utbildningscenter
5min ifrån Arlanda flygplats.

Du söker ett företag som:
 • har en stark passion för det dem gör
 • ger anställda fria tyglar att prova nya saker och ta ansvar
 • har tydligt entreprenörstänkande
 • har mål och visioner
 • där det är prestigelöst och högt i tak
Vi söker dig som:
 • är kreativ, driven och framåtlutad tekniker

 • vill utvecklas i din roll tekniker/mekaniker och känner att utbildning är nästa steg för dig

 • har en kundsyn som innebär att du alltid sätter kunden i fokus

 • gillar att jobba både självständigt och i team

 • har god teknisk kunskap gärna med flera års erfarenhet som mekaniker/tekniker

 • gillar ordning och reda, samt har jobbat i Office-paketet tidigare

 • har social kompetens och ser det stimulerande att möta nya människor

 • har en stark strävan om att hela tiden utveckla dig själv inom ditt yrkesområde
Men jag är ju ingen utbildare?
Nej, förmodligen inte. Men vi kommer tillsammans sätta upp ett program internt hos oss på Training Partner för att göra dig till en fullfjädrad utbildare. Vi ser till så du får de verktyg som behövs för att göra ditt jobb på bästa sätt. Tillsammans med andra tekniska utbildare kommer du att bli inskolad.

Det viktiga är att du är en nyfiken person, har viljan att lära och viljan att lära ut till andra.

Ska jag skapa material efter min egen kunskap? Jag kan ju inte allt!
Nej, det förstår vi. Ingen kan allt. Våra utbildningar utgår ofta ifrån material som är skapat hos respektive varumärkes fabrik. Vi anpassar material till en svensk marknad och utefter den pedagogik vi använder oss av. Du kommer få sätta din prägel på varje utbildning för att göra den så rolig och givande som möjligt.

Ska jag prata i en hel dag?
Nej, våra utbildningar är interaktiva och väldigt praktiska. Ofta är det teori i början för att sedan gå över till praktiska övningar, där du kommer guida och leda deltagarna framåt.

Hur ser min arbetsdag ut?
Dina flesta arbetsdagar består i att hålla utbildningar, din uppgift är att se till att de tekniker som du utbildar är rätt rustade för den verklighet de möter varje dag. De dagar som du inte levererar utbildning så skapar och anpassar du kommande utbildningar för att de ska matcha respektive varumärke och deltagarna så bra som möjligt. I en del av ditt arbete ingår det såklart att också vidareutbilda dig själv, då handlar det ofta om att besöka de europeiska fabrikerna för att få en utbildning och genomgång i de som du sedan ska utbilda på din marknad.

Rollen som utbildare hos Training Partner är bred och det kan skifta mycket i vilken typ av utbildning du håller, detta är också något som du delvis kommer kunna påverka själv efter intresse och kunskap – självklart påverkar efterfrågan på utbildning också. Ett fordon idag innefattar ju mycket av den senaste digitala tekniken, telematik och mobilitet samt elektronik. Men vi vänder oss också till de kunder som behöver tekniska utbildare med hydraulikkunskap kombinerat med övriga kunskaper för entreprenad- och jordbruksfordon.

I ditt uppdrag ingår det även att assistera andra utbildare i deras utbildningar för att tillsammans kunna förbättra och förnya deltagarupplevelsen. Finns även uppdrag där du kommer att hålla en kortare workshop vid en produktlansering.

Arbetsorten är Arlandastad, men resor kan förekomma.

Urval sker löpande då tjänsterna kommer att tillsättas snarast.

Skicka in CV och personligt brev, skriv "Ansökan teknisk utbildare" i ämnesraden till rekrytering@trainingpartner.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Training Partner är Nordens ledande aktör inom kompetensutveckling och event mot fordonsindustrin. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som inbegriper allt från teknisk utbildning och utbildning inom sälj och servicemarknad, via utbildning av besiktningstekniker till internationella produktlanseringar, event och mässor. Vi är cirka 70 anställda och utför majoriteten av våra uppdrag på vår 15,000 kvm stora utbildnings- och eventanläggning vid Arlanda. Men tillsammans med vår samarbetspartner utför vi även uppdrag globalt.

För mer info om vår verksamhet, kolla in:
Web: trainingpartner.se

LinkedIn: trainingpartner

interactivepartner.se– Chat for Automotive

autoleadlab.se– Leadership for Automotive

arlandaevent.com – Conference and event center for Automotive