NU SÖKER VI EN SKICKLIG UTBILDNINGSADMINISTRATÖR!

NU SÖKER VI EN SKICKLIG UTBILDNINGSADMINISTRATÖR!

Letar du efter en arbetsplats där alla dagar ser likadana ut, med egen kaffekopp och en ergonomisk insutten kontorsstol, utan någon som helst kontakt med kunder? Stäng den här annonsen.

HUR SER DIN ARBETSDAG UT?
Som Training Coordinator hos Training Partner arbetar du i team och ansvarar för en eller flera kunder. Ditt huvuduppdrag är utbildningsadministration i samband med utbildningar och event. Du är mycket noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Du har en förmåga att hålla i flera projekt samtidigt vilket innebär att du är lyhörd och strukturerad. Du är duktig på att utrycka dig - både i skrift och tal och behärskar engelska utan problem. Du trivs med att ha kontakt med personer över mail och telefon och får energi av att ge kunden bra service och upplevelse.

Du har:
  • en god ekonomisk förståelse samt grundkunskaper i ekonomi
  • goda kunskaper i Officepaketet
  • lätt för att lära dig olika typer av IT-system
  • körkort
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats i ett spännande företag som växer och där du får stor frihet under ansvar.

OM FÖRETAGET
Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med vårt nya konferenscenter och testbana vid Arlanda har vi specialiserat oss på att utföra utbildningar, lanseringar, events och mässor. Idag har vi cirka 70 anställda och uppdrag i hela Europa. I vår produktportfölj har vi allt ifrån öppna till företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och praktisk verkstadsjuridik till el och elektronik och avancerad förarutbildning.

VEM TRIVS HÄR?
Är du en serviceinriktad person som värdesätter struktur och noggrannhet? Trivs du med ett varierande arbete som innebär många olika typer av kontakter? Då kan du vara den vi söker! Du har någon form av administrativ utbildning på minst gymnasienivå och arbetslivserfarenhet från administrativt arbete. Du har god ekonomisk förståelse och grundläggande ekonomiska kunskaper. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete. Du stimuleras av att arbetsuppgifterna snabbt kan förändras och att du trivs med att arbeta under tidspress. Din styrka är att ha många bollar i luften. Du älskar att arbeta med människor och att ge bästa service och gott bemötande. Du är en lagspelare och är prestigelös och tvekar inte att rycka in där det behövs.

Urval sker löpande då tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Skicka in cv och personligt brev och skriv "Ansökan utbildningsadministratör" i ämnesraden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (31 dagar kvar)