Junior Kvalitetsspecialist

Junior Kvalitetsspecialist

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Junior Kvalitetsspecialist är perfekt för dig som vill utvecklas och på sikt ta dig an ännu mer ansvar inom området kvalitetsstyrning.

Du erbjuds en roll där du får samarbeta och utvecklas tillsammans med erfarna medarbetare, både inom det närmaste teamet och hela Fyra Spår Uppsala. Du får en unik möjlighet att vara med från början och lägga grunden för vårt kvalitetsarbete. Arbetsuppgifterna innebär att stödja i användningen av Trafikverkets ledningssystem samt framtagande av programmets specifika arbetssätt. De närmaste åren ska vi tillsammans med våra upphandlade konsulter bedriva utredningsarbete för att ta fram järnvägsplaner.

Du kommer bland annat att arbeta med att
  • utbilda medarbetare i gemensamma arbetssätt
  • granska och följa upp att gemensamma arbetssätt tillämpas
  • samordna revisioner och uppföljning av leverantörens kvalitetsarbete
  • genomföra systematiskt förbättringsarbete
De huvudsakliga uppgifterna kommer handla om kvalitetsarbete men du kommer även få möjlighet att arbeta med risk- och byggarbetsmiljöfrågor.

Organisatoriskt tillhör du avdelningen Verksamhetsstyrning, men du arbetar i programmet Fyra spår Uppsala, där du arbetsleds och samarbetar med programledning och andra specialister.

Kvalifikationer
Vem är du?

För att lyckas i rollen som kvalitetsspecialist är du drivande och kommer gärna med egna initiativ. Du tycker om att samarbeta och vara ett bollplank eftersom du arbetar stödjande och vägledande gentemot programledningen. Du har även ett stort intresse för samhällsutveckling.

Vi söker dig som
  • har erfarenhet av att arbeta med kvalitetsfrågor inom anläggningsbranschen
  • har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot kvalitetsledning eller projektledning
  • har kunskap om projektledning
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du
  • har deltagit i kvalitetsrevisioner och har erfarenhet av ledningssystem
  • har erfarenhet av att utveckla och dokumentera arbetssätt och rutiner
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras 18 november 2020.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-10-28

Upplysningar

Rekryterande chef Magnus Lidell
0101257168

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Roxan Saleh
0101236222
Mer info
Kontaktperson Magnus Lidell
Telefon 0101257168
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.