Trafikmätningstekniker till Stockholm

Trafikmätningstekniker till Stockholm

Som trafikmätningstekniker kommer du främst arbeta med olika typer av trafikmätningar i fält. Det kan tex. vara specialmätningar av hastigheter och flöden eller mätningar av årsmedeldygnstrafik. Arbetsområdet består i huvudsak av Stockholm och Mälardalen vilket innebär en hel del resor och boende på annan ort (med hotellövernattningar).

Vidare ser vi följande:
  • en god datorvana är en självklarhet för dig
  • gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet
  • meriterande med erfarenhet av arbete på väg
  • du innehar B-körkort
Några andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, stresstålig, engagerad och målinriktad.

Bakgrund:

Tidigare erfarenhet av trafikmätning är meriterande men inget krav eftersom vi utbildar dig från grunden. Du har kanske tidigare arbetat inom bygg & anläggningsbranchen som servicetekniker eller varit lastbilschaufför. Vi lägger större vikt vid din personliga lämplighet än tidigare erfarenhet inom yrket.

Beroende på intresse och erfarenheter kan du också få arbeta med (exempelvis):
  • Redovisning av trafikmätningar
  • Drift och underhåll av fasta trafikmätningsstationer
  • Olika typer av tekniska installationer för trafikmätning tex. videodetektering
Trafikia har ca 25 medarbetare spridda på fem kontor över landet. Vi finns i Luleå, Härnösand, Stockholm, Jönköping och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Trafikias affärsidé är att "med unik kompetens leverera kvalitativa tjänster och helhetslösningar inom trafikinformationsområdet".

Arbetet bedrivs främst individuellt men även i grupp, vilket ställer krav på både förmåga att kunna ta eget ansvar och god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Joakim Karlsson
Telefon +46706063167
Email Mejla Joakim Karlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trafikia.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikia är ett ungt företag med gamla anor. Företaget var tidigare en del av Vägverket Konsult och senare Vectura Trafik. Trafikia har ca 25 medarbetare spridda på fem kontor över landet. Vi finns i Luleå, Härnösand, Stockholm, Jönköping och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Trafikias affärsidé är att "med unik kompetens leverera kvalitativa tjänster och helhetslösningar inom trafikinformationsområdet".