Brandingenjör till specialistfunktion

Brandingenjör till specialistfunktion

Söker du ett nytt eldprov? Vi behöver två duktiga brandingenjörer som ska vara med och bygga upp specialistfunktionen inom brandskydd hos oss.

Om tjänsten

Vi har nyligen inrättat en ny fastighetssektion med uppgift att öka effektiviteten i fastigetsägandet samt säkerställa att fastigheterna stödjer trafiken, förvaltas professionellt och bidrar till Trafikförvaltningens strategiska mål.

För att säkerställa att leverantörers brandskyddsarbete följs upp och dokumenteras behöver vi två experter som kan lotsa oss rätt. I rollen som brandingenjör arbetar du med att följa upp leverantörers brandskyddsarbete och tillhörande dokumentation. Du kommer att bli delaktig i mottagandet av nya fastigheter och ansvara för att säkerställa ett tillfredsställande brandskydd.

I din roll ingår också att:
  • Agera kravställare både externt gentemot leverantörer men också internt
  • Säkerställa att satta lagkrav följs
  • Agera som expert inom ditt område i olika projekt där du kan vara delaktig både som medlem, expert eller ansvarig
Att jobba hos oss

Att jobba hos oss innebär att du bidrar till Stockholms samhällsutveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2, 3 miljoner invånare. Din insats gör skillnad i en organisation som ligger i framkant inom miljö och hållbarhet.

Vår arbetsstyrka sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken (Thorildsplan eller Stadshagen). Längs Lindhagensgatan finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Är det här du?

Först och främst: du behöver vara utbildad brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering. Du har jobbat minst två år som brandkonsult och kontinuerligt hanterat frågor i PBL, BBR, LBE eller LSO. Plus i kanten är ifall du har erfarenhet från räddningstjänsten, försäkringsbolag eller industri. Du har dessutom goda kunskaper:
  • inom projektering i alla skeden, både förenklad dimensionering enligt BBR och analytisk dimensionering enligt BBRAD
  • gällande lagar och regler som hör till området
  • inom ekonomi
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god struktur i sitt arbete och som gärna delar med sig av sin kunskap till övrig organisation och medarbetare för att bidra till ett gott arbetsklimat. Svenska och engelska i tal och skrift är ingen konst för dig. Låter det intressant? Kontakta oss!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Trafikförvaltningen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande.

Fackliga kontaktpersoner
Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52
Anita Buske, Vision, tfn 08-686 38 26

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida sll.se/arbeta-inom-kollektivtrafiken. Du hittar oss också på Linkedin och Facebook, @trafikforvaltningenSLL.

Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss.
Mer info
Kontaktperson Carolina Eskengren
Telefon 08-120 50 427
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag reser fler än 780 000 med kollektivtrafiken i Stockholms län. Trafikförvaltningen är en del av Stockholms läns landsting och har det övergripande ansvaret för att alla som bor i eller besöker länet ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. De olika färdsätten samordnas i ett ständigt växande trafiknät. Trafikförvaltningens varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Trafikförvaltningen omsätter ca 20 miljarder kronor samt investerar ca 6 miljarder kronor under 2016.

Vårt samhällsutvecklande uppdrag innebär att du som medarbetare är med och gör skillnad. Du bidrar till nöjda resenärer och utvecklingen av ett hållbart Stockholm. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i spännande frågor. Vi erbjuder dig individuella utvecklingsmöjligheter samt möjlighet till en bra balans i livet.

Våra värderingar är SAFE, som står för samverkan, ansvar, förtroende och engagemang. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på västra Kungsholmen.