Vi söker medarbetare till vårt kundcenter

Vi söker medarbetare till vårt kundcenter

Är du en god kommunikatör som gillar att lösa problem? Trivs du med att dagligen få fatta beslut och hjälpa människor? Sök då tjänsten som kundcentermedarbetare på Trafikförsäkringsföreningen!

Trafikförsäkringsföreningens (TFF:s) verksamhet består i huvudsak av att ta ut avgifter av ägare till oförsäkrade motorfordon och reglera trafikskador. På vårt kundcenter, där idag 35 medarbetare arbetar, driver vi in obetalda premier och avgifter samt svarar på frågor som rör den lagstadgade trafikförsäkringsavgiften.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att besvara samtal, epost och brev från våra kunder, myndigheter och försäkringsbolag. Du kommer att göra utredningar kring ägarförhållanden eller kundens betalningsförmåga. Det är en stor bredd på ärenden och du kommer att dagligen kunna fatta självständiga beslut. Ungefär halva dagen besvarar du telefonsamtal för att resten av din tid arbeta med olika administrativa uppgifter och mindre utredningar.

Vem är du?
  • Har avslutad gymnasial utbildning
  • Uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska
  • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service
  • Är kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som verktyg
Som person har du intresse och förmåga att hjälpa andra. Du har ett öppet och förstående sinne och ser möjligheter snarare än problem. Tidigare erfarenhet från inkassoföretag eller kunskaper i andra språk är meriterande.

Vad kan Trafikförsäkringsföreningen erbjuda dig?
Du får trevliga kollegor, en intressant kombination av arbetsuppgifter och bra förmåner. Hos oss blir du också en del av en företagskultur som präglas av gott samarbete och trivsel.

Vårt kundcenter har öppet mellan kl. 08.00 - 17.30 måndagar till onsdagar samt 08.00 - 16.00 torsdagar och fredagar vilket innebär att kvällar och helger är fria.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi finns på Karlavägen 108 i Stockholm.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är den 24 oktober, men då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta teamchef Markus Haasum på tfn 08-522 781 23. Facklig kontaktperson är Helena Myrnäs som nås på tfn 08-522 782 71.
Mer info
Kontaktperson Markus Haasum
Telefon 08-522 781 23
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tff.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (6 dagar kvar)