Account manager till fordonsbranschen

Account manager till fordonsbranschen

Vi tar hand om företagens fordonsparker!

TradingSolutions erbjuder leasingbolag samt större fordonsparker en fulländad försäljningstjänst med fokus på högsta slutpris, korta ledtider samt leverera ett högt kundvärde!

Brinner du för försäljning? Har du ett starkt kundfokus och dessutom strävar mot att uppnå riktigt goda resultat? Då kan det här vara ditt drömjobb!

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden digitalt bolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsparker. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och med en hög kvalitet.

Det går bra för oss och därför behöver vi förstärka med en hungrig och driven Account Manager!

Vi söker

Vår nästa stjärna som vill vara ytterst delaktig i vår fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner. I rollen som Account Manager kommer du ansvara för nykundsbearbetning av både mindre och medelstora företag. Du vet att bakom grymma resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är snabb, lösningsorienterad, en stark förhandlare samt en god kommunikatör.

Din bakgrund behöver nödvändigtvis inte vara från bilbranschen. Vi är mer intresserade av vad som får dig att nå dina mål och varför du lyckats i dina tidigare säljande yrken. Oavsett bransch. Viktigare är att du har rätt inställning, god kommunikativ förmåga och lätt att bygga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning sedan tidigare med ett uppvisat gott resultat. Sedan gillar vi naturligtvis människor som är prestigelösa som vi själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Är det här du?
 • Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten
 • Du vill gärna sköta hela processen där du med en självklarhet levererar det lilla extra!
 • Har arbetat med uppsökande försäljning med telefonen som har genererat utmärkta resultat
 • Du vill ta nästa steg i din karriär och vill ha goda utvecklingsmöjligheter
 • Resultatdriven
 • Självständigt prospekterar och hittar nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats
 • Har körkort samt talar och skriver Svenska obehindrat
Vad får du?
 • En omväxlande och utvecklande säljroll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och vilja
 • Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand
 • Möjlighet att vara med och påverka din roll och utveckling på ett bolag som vill utmana på riktigt som ger dig goda utvecklingsmöjligheter.
 • Ett företag med ett bra rykte och nätverk i branschen
 • Förmånliga villkor inkl förmånsbil
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Izabelle Bengtsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Izabelle på mail: izabelle.bengtsson@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2001 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions har på kort tid blivit en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen.2017 fick vi förtroendet att hantera över 14 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige, Men vårt varumärke är fortfarande relativt okänt - och det mesta ännu ogjort!

Sökord; Account manager, Sälj, fordon, bil, leasing, stockholm, jobb i stockholm, säljare, AM