Säljare (B2B) till expansivt bilauktionsföretag

Säljare (B2B) till expansivt bilauktionsföretag

Brinner du för försäljning med fokus på kunden och den långsiktiga kundrelationen? Vill arbeta i en organisation med ambitioner och tillväxt? Har du även en säljhistorik där du uppnått riktigt goda resultat? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb!

Vill du vara en del av ett snabbväxande företag och bidra till att lyfta vår försäljningsavdelning till nya höjder? I den här rollen kommer du att fokusera på nykundsbearbetning av både små och stora företag som har bilparker och främst leasingbilar. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger hårt arbete, stark vinnarmentalitet och att inte ge upp! Som person är du kundfokuserad, lösningsorienterad och en god förhandlare som kommer till avslut. Att bygga kundrelationer och få in nya försäljningsuppdrag till TradingSolutions är ditt huvudfokus.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett techbolag som arbetar i en traditionell bransch och där vi kontinuerligt ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges vagnparksägare. Vi arbetar hela tiden med våra kunder i fokus och att våra försäljningstjänster skall vara både kostnadseffektiva och utföras med högsta kvalitet.

Det går bra för TradingSolutions och därför behöver vi förstärka med ytterligare en driven och duktig säljare till vårt team!

Vi söker

Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner.

Din bakgrund behöver nödvändigtvis inte vara från bilbranschen. Vi är mer intresserade av din tidigare säljhistorik och det som fått dig att nå dina försäljningsmål och varför du lyckats i dina tidigare säljande yrken, oavsett bransch. Grundläggande är att du har rätt inställning till att säljrollen både kan vara svår och utmanande men att du har lätt att skapa kundrelationer och uppnå utmärkta säljresultat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning sedan tidigare med ett uppvisat gott resultat. Sedan gillar vi naturligtvis människor som är prestigelösa som vi själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker och dela erfarenheter.

Är det här du?
 • Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten
 • Erfarenhet att arbeta med uppsökande försäljning med en hög aktivitetsnivå och genomförande av fysiska kundmöten
 • Du sätter kunden i fokus där du med en självklarhet levererar det lilla extra!
 • Resultatdriven och van att arbeta mot uppsatta säljmål
 • Arbetar självständigt med prospektering och att hitta nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats
 • Har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat
TradingSolutions erbjuder
 • En omväxlande och utvecklande säljroll i ett bolag i tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och ständig utveckling
 • Mycket uppskattade försäljningstjänster som gör skillnad för våra kunder
 • Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i trevliga lokaler i centrala Stockholm
 • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person inom företaget
 • Ett företag med ett bra rykte och god marknadsposition i branschen
* Konkurrenskraftiga villkor och förmåner inkl. prestationsbaserad lön och förmånsbil
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är ett svenskt entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.