Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

TradingSolutions erbjuder digitala bilförsäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!

TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta! Våra kunder är banker, finansbolag och vagnparkskunder i hela Sverige.

Just nu söker vi en redovisningsansvarig som vill bidra till vår fortsatta framgång:

Redovisningsansvarig

Vill du jobba på ett snabbväxande företag där du är med och bygger upp vår ekonomifunktion? Du får ansvar för att automatisera bokföringen och jobba nära vår IT-avdelning för att skapa bra rutiner, rapportering och fungerande integrationer.

TradingSolutions har vuxit kraftigt de senaste åren och verksamheten är nu så stor och det görs så många transaktioner att vi inte längre klarar oss med en extern bokföringskonsult. För att utöver ren bokföring även hinna med det viktiga uppföljningsjobbet, söker vi därför nu en Redovisningsansvarig.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.

Vi söker

Vi söker en redovisningsansvarig som kan ta över ansvaret för företagets bokföring från vår bokföringskonsult och som dessutom kan arbeta nära företagets ledning med uppföljning och rapportering.

TradingSolutions affärsmodell innebär att man som redovisningsspecialist får arbeta med processer som blir allt vanligare i nya affärsmodeller: exempelvis självfakturering och förmedling i eget och annans namn. Vi säljer dessutom bilar inom EU, både med och utan avdragsgill moms, och hanterar lösen av leasingkontrakt. Med andra ord ett karriärsutvecklande och intressant jobb för en redovisningsekonom!

Fakturering och hantering av inbetalningar är till största delen automatiserad och din uppgift kommer att vara att arbeta vidare med att även göra bokföringen av rutintransaktioner mer automatiserad, samt att tillsammans med IT-avdelningen automatisera utbetalningar från våra egenutvecklade IT-system.

För att lyckas med tjänsten bör du:

Vara driven, framåt, nyfiken och noggrann. Kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Engagerad och målfokuserad med periodvisa korta deadlines. Sedan gillar vi naturligtvis medarbetare som är prestigelösa likt oss själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Vi vill att du har följande kunskaper:

Bra kännedom kring standardsystem för bokföring och löneadministration från Visma och Fortnox

Rollen som Redovisningsansvarig är på heltid och utgår från vårt kontor vid Stadshagen på Kungsholmen.

Vi erbjuder...
  • En omväxlande och betydelsefull roll på ett företag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
  • Trevlig arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand
  • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
  • Ett företag med en bra marknadsposition i branschen och hög kundlojalitet
  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår operative chef Daniel Harder på mail: daniel.harder@tradingsolutions.se , telefon: 0704-40 00 57. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Harder
Telefon 0704-40 00 57
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2019 fick vi förtroendet att hantera över 14 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige. Men - vårt varumärke är fortfarande relativt okänt och det mesta ännu ogjort!