Marknadsansvarig

Marknadsansvarig

TradingSolutions erbjuder digitala försäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker B2B. Via vårt varumärke GoCar ger vi även privatpersoner tillgång till våra tjänster. TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta! Våra kunder är banker, finansbolag, bilimportörer och vagnparkskunder i hela Sverige.

Just nu söker vi en person till vår sälj & marknadsavdelning som vill bidra till vår fortsatta framgång:

MARKNADSANSVARIG

Älskar du marknadsföring via digitala kanaler? Har du starkt kundfokus och dessutom strävar mot att uppnå riktigt goda resultat? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb!

Glöm internationella guidelines eller detaljstyrning i arbetet. TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt Internetbolag som arbetar i en traditionell bransch. Det är dags att växla upp och göra våra varumärken TradingSolutions (B2B) och GoCar (C2B) mer välkända för att skapa fler affärer. Hos oss får du en unik chans att arbeta i ett expansivt, digitalt och lönsamt bolag och att med stor frihet skapa sätt att kommunicera, bygga varumärke och öka antalet försäljningsuppdrag.

Det går bra för oss, men vi siktar givetvis högre, och därför behöver vi förstärka med en driven Marknadsansvarig.

Vi söker
Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions och GoCars fortsatta tillväxtresa med höga ambitioner. I rollen som Marknadsansvarig kommer du ha en nyckelroll och arbeta nära företagets VD och Försäljningschef men självständigt leda och driva det digitala arbetet. Du behöver kunna arbeta med olika aktiviteter och kampanjer samtidigt och trivas i att delvis ta både strategiska och operativa beslut själv.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att i olika former öka kännedomen om våra varumärken och tjänster mot både nya och befintliga kunder, stora som små. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är snabb, kreativ, lösningsorienterad och givetvis duktig på att kommunicera och uttrycka dig i ord och bild. Du kommer att planera, genomföra och följa upp olika kampanjer för att skapa nya leads till vår säljavdelning och arbeta mycket med digital marknadsföring och sociala medier liksom våra olika hemsidor.

Dina skills...
Det här är en superkul roll för dig som har en stor portion entreprenörsanda och som ser både utmaningen och möjligheterna i att utveckla två varumärken! Du har stor frihet och unika möjligheter att göra resultat. För att lyckas i rollen tror vi att har ett par års erfarenhet från liknande marknadsföringsroll med fokus på digital marknadsföring. Du behöver vara en duktig kommunikatör med god känsla för både content och layout. Att arbeta strukturerat och tidvis med korta deadlines är en självklarhet för dig. Sedan gillar vi naturligtvis medarbetare som är prestigelösa likt oss själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Vi tror rollen passar dig som är kreativ, lösningsorienterad och analytiskt lagd. Du har tidigare erfarenhet från digital marknadsföring, gärna med fokus på marketing automation och ser ordning och reda som självklarheter för att kunna leverera i jobbet. Du har en förståelse för vikten av uppföljning och analys av olika aktiviter.

Du känner dig hemma i Adobe, Wordpress och Google Analytics och har god kunskap om konverteringsoptimering och analys av marknadsföringsaktiviteter.

Vi erbjuder...
  • En omväxlande och utvecklande roll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling.
  • Goda möjligheter att påverka och leda vår marknadsföringsstrategi samt etablera GoCar på marknaden.
  • Anställning på heltid inom ett företag som har en bra position på marknaden och ett gott rykte i branschen.
  • Trevlig arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand
  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Niklas Hallström på mail: niklas.hallstrom@tradingsolutions.se, telefon: 0708-950 409. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Hallström
Telefon 0708-950 409
Email Mejla Niklas Hallström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tradingsolutions.se/
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions har på kort tid blivit en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. Under 2020 kommer vi att ha fått förtroendet att sälja över 15 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige, Men vårt varumärke är fortfarande relativt okänt - och det mesta ännu ogjort!