KEY ACCOUNT MANAGER

KEY ACCOUNT MANAGER

TradingSolutions erbjuder digitala försäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!

TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta! Våra kunder är banker, finansbolag, bilimportörer och vagnparkskunder i hela Sverige.

Älskar du försäljning? Har du ett starkt kundfokus och dessutom strävar mot att uppnå riktigt goda resultat? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb.

KEY ACCOUNT MANAGER

Vill du vara en del av ett snabbväxande företag och bidra till att lyfta vår försäljningsavdelning till nya höjder? I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för nykundsbearbetning av både små och stora företag. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är kundfokuserad, lösningsorienterad, en god förhandlare samt effektiv. Nya kundrelationer och försäljningsuppdrag in till bolaget blir ditt huvudfokus.

TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt Internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.

Det går bra för oss och därför behöver vi förstärka med en driven Key Account Manager!

Vi söker

Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner.

Din bakgrund behöver nödvändigtvis inte vara från bilbranschen. Vi är mer intresserade av vad som får dig att nå dina försäljningsmål och varför du lyckats i dina tidigare säljande yrken, oavsett bransch. Viktigare är att du har rätt inställning, lätt att bygga relationer och uppnå utmärkta resultat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning sedan tidigare med ett uppvisat gott resultat. Sedan gillar vi naturligtvis människor som är prestigelösa som vi själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Är det här du?
 • Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten
 • Du sätter kunden i fokus där du med en självklarhet levererar det lilla extra!
 • Har arbetat med uppsökande försäljning med telefonen vilket har genererat utmärkta resultat
 • Resultatdriven
 • Arbetar självständigt med prospektering och att hitta nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats
 • Har körkort samt talar och skriver svenska obehindrat
Vi erbjuder...
 • En omväxlande och utvecklande säljroll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
 • En marknadsmässig stark produkt som gör skillnad för kunden
 • Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand
 • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person inom företaget
 • Ett företag med ett bra rykte och god marknadsposition i branschen
 • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner inkl. prestationsbaserad lön.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Niklas Hallström på mail: niklas.hallstrom@tradingsolutions.se , telefon: 0708-950 409. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Läs mer om oss på vår hemsida www.tradingsolutions.se
Mer info
Kontaktperson Niklas Hallström
Telefon 0708-950 409
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tradingsolutions.se
Sista ansökningsdag 12 okt 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions är idag en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2019 fick vi förtroendet att hantera över 14 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige. Men - vårt varumärke är fortfarande relativt okänt och det mesta ännu ogjort!