DIGITAL MARKNADSSPECIALIST

DIGITAL MARKNADSSPECIALIST

TradingSolutions erbjuder digitala försäljningstjänster för leasingbolag & företag med bilparker. Vi tar hand om avyttringen av företagens leasingbilar!

TradingSolutions är idag Sveriges mest expansiva leverantör av remarketingtjänster. Vi erbjuder företag och leasingbolag en kundanpassad försäljningstjänst med fokus på högsta försäljningspris, korta ledtider samt högsta kundnytta! Våra kunder är banker, finansbolag, bilimportörer och vagnparkskunder i hela Sverige.
Just nu söker vi en person till vår sälj & marknadsavdelning som vill bidra till vår fortsatta framgång.

Älskar du marknadsföring via digitala kanaler? Har du starkt kundfokus och dessutom strävar mot att uppnå riktigt goda resultat? Då tror vi att det här kan vara ditt drömjobb.
TradingSolutions är inte ett bilföretag som alla andra. Vi är ett i grunden ett digitalt Internetbolag som arbetar i en traditionell bransch, men som med ett stort mod ifrågasätter och hittar nya lösningar för Sveriges fordonsägare. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus och att våra processer skall vara effektiva och utföras med högsta kvalitet.
Det går bra för oss, men vi siktar givetvis högre, och därför behöver vi förstärka med en driven Digital Marknadsspecialist.

Vi söker
Vår nästa stjärna som vill vara delaktig i TradingSolutions fortsatta tillväxtresa och bli en del av ett starkt växande företag med höga ambitioner. I rollen som Digital Marknadsspecialist hos oss kommer du ha en nyckelroll och att arbeta nära företagets VD och Försäljningschef men självständigt leda och driva det digitala marknadsföringsarbetet. Du behöver vara en kommunikatör av rang och trivas i att ta både strategiska och operativa beslut på egen hand.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara digital marknadsföring med utveckling av kännedom om vårt varumärke och tjänster mot både nya och befintliga kunder, stora som små. Du vet att bakom riktigt goda resultat ligger både hårt arbete och en stark vinnarmentalitet! Du är snabb, kreativ, lösningsorienterad och givetvis duktig på att uttrycka dig i ord och bild. Du kommer att planera, genomföra och följa upp både större och mindre kampanjer för att leverera leads till vår säljavdelning och arbeta mycket med sociala medier, bland annat Facebook, Instagram och LinkedIn, men även Google Adwords och olika partneraktiviteter.

För att lyckas med tjänsten bör du:
Ha en stor portion entreprenörsanda och vara genuint intresserad av kundresan. För att passa i rollen som Digital Marknadsspecialist behöver du vara en duktig content creator med ett par års erfarenhet av liknande uppdrag. Du behöver ha god kunskap om konverteringsoptimering och analys av marknadsföringsaktiviteter samt känna dig bekväm i att arbeta i Adobeprogram och olika CMS. Sedan gillar vi naturligtvis medarbetare som är prestigelösa likt oss själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker.

Dina skills...
Vi tror rollen passar dig som är kreativ, lösningsorienterad och analytiskt lagd. Du har arbetat med digital marknadsföring, gärna inom B2B med fokus på marketing automation och ser ordning och reda som självklarheter för att kunna leverera i jobbet. Du har en förståelse för vikten av uppföljning och analys, och jobbar alltid med statistik och fakta som utgångspunkt i ditt arbete.
Du känner dig hemma i Adobe Creative-suiten för att ta fram annons- och säljmaterial och har grundläggande kunskap inom HTML/CSS/Javascript för att kunna optimera landningssidor, formulär etc. Utöver det har du även arbetat i Google Analytics och Google Ads, Facebook Ads och LinkedIn Ads (eller liknande).

Vi erbjuder...
  • En omväxlande och utvecklande roll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
  • Goda möjligheter att påverka och bygga vår marknadsföringsstrategi.
  • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person och att på sikt kunna ta ett fullt marknadsansvar.
  • Ett företag med ett bra rykte och marknadsposition i branschen
  • Trevlig arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i ljusa nya lokaler vid Kungsholmsstrand
  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Niklas Hallström på mail: niklas.hallstrom@tradingsolutions.se, telefon: 0708-950 409. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson VD Niklas Hallström
Telefon 0708-950 409
Email Mejla VD Niklas Hallström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är Sveriges snabbast växande företag inom försäljning av begagnade leasingbilar s.k. remarketing. Vi är en pionjär inom internetbaserad bilförsäljning och har sedan starten 2002 utvecklat en helt egen plattform som effektivt hanterar hela avvecklingsprocessen där bilarna säljs till bilåterförsäljare i Sverige och Europa. TradingSolutions har på kort tid blivit en av Sveriges mest tongivande aktörer inom vår del av bilbranschen. 2018 fick vi förtroendet att hantera över 12 000 bilar åt ett stort antal vagnparkskunder runt om i Sverige, Men vårt varumärke är fortfarande relativt okänt - och det mesta ännu ogjort!