Bil-tradare till expansivt bilauktionsbolag

Bil-tradare till expansivt bilauktionsbolag

Till vår Tradingavdelning söker vi en kollega som skapar våra försäljningsunderlag

Om du kommer från bilbranschen eller har stort intresse för bilar, kan detta vara rätt tjänst för dig.

Arbetet som tradare innebär att du tillsammans med kollegorna har ansvaret för att inkommande försäljningsuppdrag redigeras och sammanställs i vårt tradingsystem.

Då vi har ett stort inflöde med arbetsunderlag (testprotokoll på bilar) dagligen, är det viktigt att vara effektiv. I arbetet ingår även kontakter med tjänstebilsförare och bilhandeln. Kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten kräver att du ständigt strävar efter goda resultat, är noggrann och effektiv samt tidvis kan arbeta högt tempo.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:
  • Noggrann och effektiv
  • Ansvarstagande
  • Drivande
  • Positivt tänkande
  • Samarbetsvillig
Meriterande
  • Bilintresse
  • Kunskaper i Adobe Pro
  • Talar och skriver finska
Vi erbjuder en krävande men inspirerande tjänst där du verkligen får möjlighet att vara delaktig i att vidareutveckla våra processer och tjänster. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsplatsen ligger Stockholm city.

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående. Vi intervjuar kandidater löpande.

Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev.


Om TradingSolutions

TradingSolutions är ett företag specialiserat på remarketing och försäljning av leasingbilar på uppdrag av vagnparksägare och leasingbolag. Bolaget har en egenutvecklad internetbaserad plattform där bilarna säljs till högstbjudande bilhandlare i Sverige och Europa. Våra kunder är framför allt leasingbolag/banker samt företag med större bilparker. Vi arbetar med målsättningen att vara mycket effektiva, uppnå högsta kvalitet och minska alla ledtider till ett minimum. Verksamheten växer kraftfullt och under 2022 beräknas drygt 15 000 bilar att säljas av TradingSolutions.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är ett svenskt entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.