Säljansvarig Sverige

Säljansvarig Sverige

Säljansvarig Sverige

Placering Stockholm

Arbetsuppgifter

Som säljansvarig för Husse Sverige kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta gentemot våra ca 20 återförsäljare i Sverige, från norr till söder. Du kommer även att rekrytera nya återförsäljare.

Som säljansvarig i Sverige kommer du ansvara för:
  • Maximera försäljningen och lönsamheten för våra kunder och för Husse.
  • Delta på mässor och andra event under året.
  • Rekrytera nya Husse-återförsäljare (nykundsbearbetning).
  • Besöka våra befintliga och nya återförsäljare regelbundet och etablera långsiktiga och solida relationer.
  • Ta fram och marknadsföra attraktiva kampanjer.
Din profil

Vi söker dig som älskar att sälja, prata telefon och köra bil. Du kommer ha en kontorsplats i centrala Stockholm men en stor del av tiden kommer du att vara ute på vägarna. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös, självgående och har hög arbetsmoral. Har du erfarenhet av hund och kattfoder eller franchise är det positivt men inget krav.

Du måste ha körkort. Tjänstebil ingår.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Rekryteringskonsult Ulf Hammar 070-606 31 00.

Välkommen med din ansökan!
Husse är ett svenskt företag, grundat 1987, med verksamhet i fler än 50 länder och med ca 1100 franchisetagare och distributörer runt om i världen. Det gör Husse till Europas ledande företag inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter under eget varumärke.

Vår organisation består av engagerade och välutbildade medarbetare som allavärdesätter kunskap och service högt. Våra franchisetagare utbildas löpande i foder- och näringslära för att leva upp till våra kunders behov. Besök www.sweden.husse.com för mer info.

Sökord: säljansvarig, sales manager, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, försäljare, säljare, försäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 juni (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!