Förvaltare till Trönnberg & Co

Förvaltare till Trönnberg & Co

Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat och med kunden i fokus? Då kan tjänsten som förvaltare till Trönnberg & Co vara något för dig!

Trönnberg & CO förvaltar ett 100-tal bostadsfastigheter i Stockholms innerstad och närförort. Majoriteten av våra fastigheter ligger inom gång- och cykelavstånd från vårt kontor på Löjtnantsgatan 25 i Stockholm.

Vi har verkat i 25 år och erbjuder totalförvaltning för privata fastighetsägare, stiftelser, organisationer och förbund samt bostadsrättsföreningar. I nära samarbete mellan förvaltare, ekonomer, administratörer och projektledare levererar vi kvalitetssäkrad och långsiktig förvaltning i flera av Stockholms finaste hus. Vi är i dag drygt 20 medarbetare, men vill gärna bli fler. Läs mer om oss på www.tronnberg.se

Beskrivning av ansvarsområden och arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Trönnberg & Co:s räkning en fastighetsförvaltare till deras team i centrala Stockholm. Du ingår i ett team av sex fastighetsförvaltare och rapporterar till Förvaltningschefen. Du har ett helhetsansvar för ditt tilldelade fastighetsbestånds tekniska, ekonomiska och kommersiella förvaltning. Vidare söker vi en proaktiv person som hela tiden vill utveckla affärsrelationerna till sina kunder och säkerställa god leverans.

Som fastighetsförvaltare på Trönnberg och Co är kunden och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:
 • Underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna
 • Säkerställa att fastigheternas funktion upprätthålls
 • Säkerställa att myndighetskrav är uppfyllda
 • Upphandling av mindre entreprenader samt samordning av större projekt i samarbete med projektledare
 • Uppföljning av entreprenörstjänster inom bland annat projekt, drift och städ.
 • Delta i omförhandlingar av hyreskontrakt
 • Hantering av hyresgästärenden
 • Rapportering till kunder
 • Lägenhetsbesiktningar
Krav på person
Vi söker dig som är noggrann och förstår vikten av god service samt att kvalité i leveransen är det absolut viktigaste för nöjda kunder. Du som söker har tidigare arbetet med fastighetsförvaltning och har förståelse för helheten kring teknik, ekonomi och juridik och du vill arbeta med bostadsfastigheter.
För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare krävs vidare:
 • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning/teknisk förvaltning eller liknande
 • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • B-körkort
Som person tror vi att du är en lagspelare som uppskattar att samarbeta med andra samt bygga goda arbetsrelationer. Du är en noggrann och prestigelös person som är van att planera och strukturera det egna arbetet.

Då vi värderar dina egenskaper högt och gärna ser att du har en bakgrund inom idrotts-eller föreningslivet ber vi dig berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetsförvaltare på Trönnberg och Co.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.