Junior Automationsingenjör till Toyota Material Handling Sweden

Junior Automationsingenjör till Toyota Material Handling Sweden

Är du i början av din karriär och har ett stort tekniskt intresse?

Har du en god kommunikativ förmåga och är lösningsorienterad?

Då kan det vara dig vi söker!

TMHSE växer starkt inom området Logistic Solutions, den del av deras verksamhet där de arbetar med självkörande truckar, s.k. AGV - Automatic Guided Vehicle.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som applikationsingenjör kommer du initialt att ta rygg på en senior applikationsingenjör för att få förståelse kring arbetet. Du kommer även att få gå utbildningar för att utvecklas i din roll. I rollen som Applikationsingenjör kommer du sedan att främst arbeta med att driftsätta autopilotsystem med fullt automatiserade gaffeltruckar. Du kommer att arbeta med specialiserad mjukvara för att designa och programmera autopilotsystemet samt hantera I/O signaler och PLC kommunikation med system i utrustning i kundens anläggning. Arbetet sker dels ute hos Toyotas kunder, men också från den egna arbetsplatsen. Projekten avslutas med en installation och driftsättningsfas på kundens anläggning. Du kommer även att arbeta med support och underhåll av befintliga anläggningar ute i landet. I denna tjänst förekommer resor med övernattning.

Din profil

För att lyckas i rollen som Applikationsingenjör ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis elektroteknik/mekatronik alt YH utbildning inom automation. Vidare krävs det att du har B-körkort samt god kommunikativ förmåga i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Logistikkännedom
  • Erfarenhet av mekatronik
När det kommer till personliga egenskaper är du en strategisk problemlösare som har ett genuint teknikintresse. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet ofta utförs ute hos kund.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Solna

Du kommer initialt vara uthyrd som konsult hos oss på OnePartnerGroup med möjlighet till anställning hos Toyota efter provanställningen förutsatt att alla parter är nöjda.

Vi kommer att gå igenom ansökningar under vecka 34 och 35 på grund av semestertider.

Om kunden

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. Vårt svenska sälj- och servicebolag är en del av Toyota Material Handling Europe, med fabriker i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien) där över 95 % av våra truckar produceras.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se