Analytisk Controller till Toyota Material Handling i Stockholm

Analytisk Controller till Toyota Material Handling i Stockholm

Är du en analytiskt inriktad Controller med starkt tekniskt intresse som vill arbeta med ett av de största varumärkena i världen? Vill du vara med och driva utvecklingen inom affärsstöd i detta spännande företag? Nu finns en möjlighet för dig som Business Controller att vara en nyckelperson i denna utveckling i företaget som genomsyras av arbete enligt the Toyota Way. I din roll som Controller kommer du driva utvecklingen av att effektivisera presentation av information sprungen ur stora datamängder för företagets olika intressenter. Som Controller kommer du även ansvara för säljprovisionssystemet och generella controlling-uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som analytisk Controller

Du kommer tillhöra Affärsstöd som genom att stödja affärer med processer, rutiner, verktyg och information verkar för finansiell hållbarhet och för uppfyllelse av gemensamma affärsmål.

I din roll hanterar du information så att den kan presenteras till olika intressenter på mest effektiva sätt. Du kommer att ha tillgång till olika datakällor, system och verktyg, som du analyserar, modellerar och modifierar. Du presenterar och visualiserar dina insikter och levererar information i rätt kanal utifrån mottagarens behov.

Vi strävar efter kvalitet i affärsdata och affärsinsikter. Därför kommer du att jobba nära administrativa processer och både ställa krav på kvalitativ information och stödja i kvalitetsfrämjande initiativ. Du kommer ha ett ansvar för säljprovisionssystem och controlling inom det starkt växande området automatiska truckar.

Our vision - Zero Muda! No more waiting and waste through flow of goods and data.”

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Kunskap inom business control
  • Erfarenhet av att analysera stora datamängder
  • Starkt tekniskt intresse och är orädd för att testa och implementera olika lösningar. SQL, RPA, Microsoft Power Apps, QlikView är några verktyg i vår IT-portfölj.
  • Lämplig utbildning från universitet/högskola med minimum ca 3 års yrkeserfarenhet
Personliga egenskaper

Som person är du effektiv och lösningsorienterad. Du är analytisk och har ett strukturerat och resultatorienterat arbetssätt. Då du kommer arbeta mycket med affärsstöd är ett affärsinriktat sinne av vikt, och även en kreativ approach då du kommer bidra med förslag på utveckling och förändringar av processer och rutiner. Du kommer ingå i ett team och både inhämta information och sprida information och processeffektiviseringar i organisationen, varför det är viktigt att du är en prestigelös lagspelare.

Vi på Toyota tror på passionerade människor!

Hos oss på Toyota handlar allting om kvalitet och människor. Den rätta talangen för ett jobb eller en funktion kommer att garantera bästa möjliga kvalitet, och vi är övertygade om att lagarbete till och med ökar kvaliteten till en ännu högre nivå. Djup respekt för varje individ och en passion för planering och kommunikation bygger en plattform på vilken varje person kan uppnå toppresultat att vara stolt över. Tillsammans får vi detta att hända.

Placeringsort: Solna Gate i Solna Strand

Om Toyota Material Handling Sweden

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling Sweden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Ulrika Sjöqvist 070-166 08 60. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 december.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)