Vill du bli framtidens projektledare?

Vill du bli framtidens projektledare?

Är du nyutexaminerad inom systemvetenskap, IT-teknik eller ekonomi och väntar på chansen att få arbeta som projektledare inom tekniska projekt? Nu söker vi framtidens projektledare till ett av världens ledande konsultföretag.

Om kunden

Företaget är en av världens största oberoende leverantörer av IT-tjänster med ett stort nätverk av experter, i olika branscher i 120 olika länder världen över. Här får du en chans du bara inte kan tacka nej till! Alla dörrar står öppna för dig. Man sitter i fina lokaler med bästa tänkbara läge vid Fridhemsplan i Stockholm City.

Vår kund erbjuder

Du och ditt team går i spetsen för teknisk innovation och utgör ryggraden i verksamheten för systemintegration. Här erbjuds du omfattande utbildning, som omfattar affärskunskap, teknisk- och yrkesskicklighet för att specialisera dig inom det område du brinner för. Den här chansen vill du inte missa! Företaget erbjuder en enastående start på din karriär. Du kommer att vara en viktig del av en stark gemenskap där man delar erfarenheter och kunskap för att utöka ditt nätverk.

Kompetens

Har du en IT-inriktad examen från högskola eller universitet? Eller kanske är du ekonom med ett tekniskt intresse och erfarenhet av projekt?
Är du intresserad av affärssystem som Oracle SAP? Tänker du nu...'Det är mig de söker!' tveka inte! Här får du en chans att kunna klätta i karriären på ett av de bästa företagen. Här kommer du att arbeta i en föränderlig IT- och digital miljö, tillsammans med de bästa människorna med främsta kompetenserna på marknaden. Vi söker dig med en slutförd akademisk utbildning exempelvis inom Data- och Systemvetenskap eller Ekonomi och med max 1 års arbetslivserfarenhet. Kanske har du nyligen avsluta dina studier och ännu inte hamnat på företaget som verkligen sastar på dig och din utveckling.

Personliga egenskaper

Då du kommer arbeta i projekt nära kunden, är det viktigt att du har hög social kompetens och är en god kommunikatör. Som person är du analytisk och har lätt för att hitta kreativa lösningar. Vi tror också att du har lätt för att förstå och översätta kunders behov till en lösning som fungerar som länk mellan krav och implementerade systemet.

Visst låter det som en roll för dig?

Vi erbjuder

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta: Linda Olin Hall, Konsultchef
073- 522 70 83
linda.olin@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 22 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.