Vi söker telefonist till Ersta Diakoni

Vi söker telefonist till Ersta Diakoni

Vi söker en medarbetare med servicevana och som har erfarenhet från liknande roll tidigare. Du kommer att vara ansiktet utåt
Du blir anställd på Ersta diakoni och kommer arbeta som telefonist bland annat men även hantera en del kundtjänstärenden.

Dina arbetsuppgifter
 • Hantera beställningar av förändringar i telefonväxel
 • Hantera beställningar av mobilabonnemang
 • Administration av hänvisningssystem för telefonväxeln
 • Administration av köhanteringssystem (TeleQ) för våra mottagningar på Ersta sjukhus.
 • Hantera beställningar och utlämning av e-tjänstekort (ID-kort), det innebär att ta fotografi och registrera beställningar samt lämna ut kort som är klara.
 • Programmera nyckelkort för inpassering.
 • Lämna ut IT-utrustning som hämtas på IT-avdelningen.
Din profil

Du kommer att vara en del av Ersta Diakonis ansikte utåt och därför ser vi gärna att:
 • Du har en väl utvecklad känsla för service och är van att hantera kunder.
 • Du har en trevlig och tydlig telefonröst
 • Goda datakunskaper krävs
 • Vi ser helst att du har tidigare vana från liknande arbetsuppgifter
 • Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav
 • Goda kunskaper i engelska, ett tredje språk är en fördel
Vi erbjuder

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. Ersta sjukhus (en del av Ersta diakoni) är ett icke vinstsyftande sjukhus som har bedrivit sjukvård sedan 1851. Vi bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med bredd och spetskompetens och vi finns till för dig som patient oavsett var i Sverige du bor. Patientnära forskning är en naturlig del av vår dagliga verksamhet. På Ersta sjukhus kombinerar vi den bästa tänkbara sjukvården med ett bemötande som får varje patient att känna sig sedd.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Aquisition Julia Lööv, julia.loov@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.