Vi söker en receptionist / Kontorskoordinator

Vi söker en receptionist / Kontorskoordinator

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser där du nu får chansen att utvecklas tillsammans med oss. För att passa in här är det viktigt med rätt inställning; du bör vara serviceinriktad, prestigelös och kommunikativ. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där galenskap, humor, kamratskap och framåtanda är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag. Du drivs av utmaningar och gillar att ta tag i det som behövs.

Har du erfarenhet av media- och kommunikation är det mycket meriterande.

Vi erbjuder

Du blir en oerhört viktig funktion i vår verksamhet och vårt ansikte utåt i receptionen. I rollen ansvarar du för växeln samt tar emot besökare och bud och visar dem tillrätta på företaget. Även bokningar och skötsel av konferensrum och kontorsytor ingår, samt hantering/beställning av kontorsmaterial. Du kommer även arbeta till viss del i en marknadskoordinerade roll och ansvara för våra sociala nätverk, afterwork, event, fester, seminarium och marknadsaktiviteter. Då vi inom koncernen också arbetar med rekrytering kommer du vara en del av våra rekryteringsprocesser och hjälpa till med referenstagning bland annat. Rollen är bred och du kommer själv kunna påverka och utveckla den till det du anser passar bäst. Här finns bara möjligheter!

Rollen kan komma att behöva säkerhetsklassas. Flytande i svenska såväl i tal som i skrift är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 25 apr (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom Office och IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT, rekrytering och HR. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa arbetsgivaren för våra anställda såväl som samarbetspartner för kunder.

Läs mer på: www.totalresurs.se

Har du några frågor kring tjänsten?

Kontakta Hanna Malmenbratt, 073 522 70 82 hanna.malmenbratt@totalresurs.se