Tekniker inom nätverk och säkerhet

Tekniker inom nätverk och säkerhet

Vill du bli en del av framtidens driftsorganisation och arbeta med komplexa och utmanande driftsleveranser i teknikens framkant? Förstår du värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det? Då är det här en roll för dig.

Om kunden

IT-Total är ett drift- tjänsteföretag inom IT. Affärsidén är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur av högsta värde för kunderna. Med stort engagemang och hög kvalitét levererar man säker och kundanpassad IT-infrastruktur, oavsett om det är en lokal lösning, en hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift. Det finns en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst.Här är arbetet flexibelt och alltid nära till beslut. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje. För IT-Total är det viktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet. I gruppen omges du av drivna och kompetenta kollegor som tillsammans hittar den bästa lösningen för kunden, genom att ständigt utvecklas och utmana sig själva att bli bättre.

Vår kund erbjuder

Du tar tillsammans med kollegorna på driften ett stort ansvar i arbetet med drift, förvaltning, design och införande av en rad olika tjänster och tekniker med fokus på nätverk och säkerhet. En stor del av din roll är att arbeta proaktivt med att säkerställa att driftmiljön klarar av IT-totals behov. Teamet du kommer arbeta i består av 12 stycken kompetenta och drivna kollegor, vid behov kommer du även arbeta med säljare och projektledare.

Arbetsuppgifter:
 • Delta i ett projekt där IT-Total tar in en ny kund i deras centrala miljö.
 • Skapa dokumentation och rutiner för hur de installerar en viss teknikkomponent i deras miljö.
 • Ta fram en migreringsplan och utföra migreringen av t.ex. ett brandväggskluster.
 • Felsöka ett ärende som har eskalerats från 2nd line.
 • Ansvara för en viss teknik som du ska driva framåt och ansvara för att säkerställa att IT-Total har dokumentation, kompetens och säljförutsättningar.
Driftgruppen präglas av kompetens, kvalitetstänkande samt ett unikt kundfokus. Kunden och tjänsternas kvalitet är det IT-Total brinner för.

Kompetens

För att lyckas i rollen bör du ha:
 • Goda kunskaper inom nätverk, switching och routing.
 • Goda kunskaper inom säkerhet, brandvägg, 802.1X, MFA, IPS/IDS och lastbalasering
 • Erfarenhet i att arbeta i en förvaltningsroll med life-cycle-management, patchmanagement och proaktivitet osv.
 • Vana att arbeta strukturellt och tycker om att ha ordning och reda.
 • Erfarenhet att jobba i projektform.
 • Intresse för övervakning, automatisering, systemering
 • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska.
Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ till din egen utveckling. Vi ser gärna att du sedan tidigare har arbetat med drift och förvaltning av komplexa miljöer samt har erfarenhet av ITIL-processer och ärendehantering.

Meriterande är om du:
 • Har grundläggande kunskaper inom serverinfrastruktur samt operativsystem som Windows och Linux.
 • Har grundläggande kunskap i VMWare
 • Har en grundläggande kompetens av SIEM, logghantering och UEBA.
 • Varit delaktig i att ta fram förvaltningsplaner och processer.
 • Arbetat med eller i en ISO certifierad organisation.
 • Har erfarenhet av tjänsteutveckling och tjänsteinförande.
Vi erbjuder

Vi är inget traditionellt bemanningsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 22 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Linda Olin, Konsultchef, linda.olin@totalresurs.se

Sökord: nätverk, IT-drift, drifttekniker, brandväggar, switcing, routing, VMware, ITIL