Drifttekniker Storage/Backup

Drifttekniker Storage/Backup

Vill du bli en del av framtidens driftsorganisation och arbeta med komplexa och utmanande driftsleveranser i teknikens framkant? Förstår du värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det? Då är det här en roll för dig.

Dina arbetuppgifter

Du tar tillsammans med kollegorna på driften ett stort ansvar i arbetet med drift, förvaltning, design och införande av en rad olika tjänster och tekniker med fokus på Storage och Backup. En stor del av din roll är att arbeta proaktivt med att säkerställa att driftmiljön klarar av IT-totals behov.

Driftgruppen präglas av kompetens, kvalitetstänkande samt ett unikt kundfokus. Kunden och tjänsternas kvalitet är det IT-Total brinner för.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha:
 • Mycket goda kunskaper inom backupsystem som Veeam, Commvault och Avamar.
 • Mycket goda kunskaper inom storage arrays, 3PAR, SAN och fiber channel.
 • Erfarenhet i att arbeta med VMWare, vCenter, vCloud och vSphere.
 • Erfarenhet i att arbeta med serverinfrastruktur.
 • God generell förståelse för nätverk.
 • Vana att arbeta strukturellt och tycker om att ha ordning och reda.
 • Erfarenhet att jobba i projektform.
 • Intresse för övervakning, automatisering, systemering
 • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska.
Meriterande är om du:
 • Arbetat med HPe 3PAR
 • Grundläggande kunskaper inom serverinfrastruktur samt operativsystem som Windows och Linux.
 • Erfarenhet i att arbeta i en förvaltningsroll med life-cycle-management, patchmanagement och proaktivitet osv.
 • Varit delaktig i att ta fram förvaltningsplaner och processer.
 • Arbetat med eller i en ISO-certifierad organisation.
 • Har erfarenhet av tjänsteutveckling och tjänsteinförande.
Du är en lagspelare och ser alltid till verksamhetens bästa i stort och smått, samtidigt som du tar eget initiativ till din egen utveckling. Vi ser gärna att du sedan tidigare har arbetat med drift och förvaltning av komplexa miljöer samt har erfarenhet av ITIL-processer och ärendehantering.

Vi erbjuder

IT-Total är ett drift- tjänsteföretag inom IT. Affärsidén är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur av högsta värde för kunderna. Med stort engagemang och hög kvalitét levererar man säker och kundanpassad IT-infrastruktur, oavsett om det är en lokal lösning, en hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift. Det finns en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst.Här är arbetet flexibelt och alltid nära till beslut. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje. För IT-Total är det viktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet. I gruppen omges du av drivna och kompetenta kollegor som tillsammans hittar den bästa lösningen för kunden, genom att ständigt utvecklas och utmana sig själva att bli bättre.
På IT-Total är arbetet flexibelt och det är alltid nära till beslut. Arbetsplatsen präglas av gemenskap, engagemang, kompetens, kvalité och omtanke. För IT-Total är det viktigt att alla medarbetare trivs och har balans i livet, därför arbetar de väldigt flexibelt och anpassat till medarbetarnas förutsättningar. På IT-Total omges du av drivna och prestigelösa kollegor som tillsammans hittar den bästa lösningen för kunden, genom att ständigt utvecklas och utmana dem själva att bli bättre.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Linda Olin, Konsultchef, linda.olin@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Sökord: nätverk, IT-drift, drifttekniker, brandväggar, switcing, routing, VMware, ITIL