Supporttekniker inom 1st- och 2nd line

Supporttekniker inom 1st- och 2nd line

Vill du arbeta på ett bolag som verkligen vill satsa på dig och där du kan bygga din karriär smart? Vi söker fler duktiga och drivna tekniker till vårt team inom support. Missa inte den här chansen! Vi vill framför allt inte missa dig :)

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på plats ute hos någon av våra kunder där uppdraget anpassas efter din profil med fokus på var du befinner dig idag men framför allt vad du vill utvecklas inom. Tillsammans sätter vi upp en plan för hur du når dina mål och ger dig bästa tänkbara förutsättningar för att lyckas i din karriär. I första hand kommer du att arbeta med support via telefon, mail och onsite med inkommande ärenden från slutanvändare. De ärenden som kommer in är av varierande karaktär och du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning till stor del samt eskalera vissa ärenden vidare i organisationen. Du kommer att registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem, supportera Officeapplikationer, Windows 7/8/10, Outlook, nätverksrelaterade problem, TCP/IP samt administrera behörigheter och rättigheter i Active Directory.

Din profil
Vem är du? Vi ser gärna att du har grundläggande tekniska kunskaper och någon form av relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning kanske från en gymnasial IT-utbildning eller YH-/KY-utbildning. Vårt fokus är våra kunder och därför passar just DU som är nyfiken, prestigelös och driven. Du ska snabbt kunna sätta dig in i nya IT-miljöer och kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du social och kommunikativ och trivs med att hjälpa användare. Du är en serviceinriktad problemlösare som brinner för IT. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Vi erbjuder
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård, tjänstepension och personalbil. Alla anställda erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan.Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal. Vårt humana arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet. Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta Tove Svansson, Talent Acquisition Manager
073 522 70 87, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.

Nyckelord:IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 5 maj 2020 (29 dagar kvar)