Supporttekniker - Sign on Bonus 10 000 kr!

Supporttekniker - Sign on Bonus 10 000 kr!

Bra tekniker ska ha bra betalt och premieras! Vi söker fler duktiga och drivna personer som trivs och vill arbeta med teknisk support i en Servicedesk.

Dina arbetsuppgifter
Din roll som servicedesktekniker är varierande och du kommer att arbeta i en intensiv miljö där dina uppgifter är att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem. I din roll som konsult arbetar du med många varierande uppdrag. Du kommer att arbeta med att ge support via mail, telefon och Onsite. Du känner dig bekväm med att träffa kunder och kan förklara tekniska funktioner på alla nivåer. Du kommer vara med och påverka och utveckla avdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har gått IT-gymnasium alternativt har en tekniks YH-utbildning eller som har någon erfarenhet av arbete inom teknisk support. Störst vikt lägger vi ändå vid din personlighet. Självklart har du har ett stort intresse för service och bemötande av andra människor samt ett genuint intresse för IT och ny teknik men viktigast av allt är att du vill utvecklas och jobba med ett vinnande team!

Vi erbjuder
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård, tjänstepension och personalbil. Alla anställda erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan.Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal. Vårt humana arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet. Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta Christoffer Sjöström, Talent Acquisition Manager christoffer.sjostrom@totalresurs.se 073 522 70 81

Om Total Resurs
Total Resurs är en nytänkande leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där vi med kundfokus omger oss av kompetenta och erfarna kollegor. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi har sedan start fokuserat på att omge oss av de mest kompetenta personerna inom deras område. Vi vill vara våra medarbetares och kunders självklara val när det kommer till IT-tjänster och rekryteringar inom IT. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT-branschen och rekrytering. Total Resurs föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, medarbetare och samarbetspartners inom sin bransch.
Läs mer på: www.totalresurs.se

Sökord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (15 dagar kvar)