Senior nätverkstekniker Devcore

Senior nätverkstekniker Devcore

Om kunden

DevCore AB är ett framgångsrikt IT-konsultbolag med ca 40 anställda som kontinuerligt söker nya duktiga medarbetare. Ett härligt gäng konsulter mellan 25 och 50 år som har kul ihop och hittar på mycket gemensamma aktiviteter. Här arbetar man med att hjälpa företag med system och webbutveckling samt allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbsidor. Kombinationen av kompetens inom olika system gör så att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder.

DevCore är riktigt välmående och stabilt företag som visar bra resultat och som genuint satsar på sin personal. Man erbjuds alla typer av utbildningar som rollen kräver och förmåner utöver det vanliga!

Kompetens

Vi söker dig med några års erfarehet av likande roller och relevant bakgrund inom nätverk. Du har med största sannorlikhet arbetat med VMware version 5 och framåt och minst 5 års erfarenhet av VMware inklusive backuplösningar till VMware som Veeam och VMware's inbyggda lösning. Har du dessutom en certifiering är det meriterande men inget krav.

Du bör ha arbetat med:
  • Windows AD - Uppsättning, konfiguration, förvaltning
  • DNS
  • DHCP
  • GPOer
  • Powershell
  • Certifikathantering
  • Radius
Ha kunskaper inom Excange, brandväggar, switchar och routing. Vi det också som högst meriterande med kunskaper inom Linux Ubuntu.

Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper som krävs för rollen är att du är prestigelös och social. Som konsult är det viktigt att kunna hålla flera bollar i luften och vara flexibel och utåtriktad.

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Linda Olin, Konsultchef, linda.hall@totalresurs.se

Vi erbjuder

Vi är inget traditionellt bemanningsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 4 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.